ΟΦΗ

ΕΠΣΗ κατά Κοντονή για ΟΦΗ

ΕΠΣΗ κατά Κοντονή για ΟΦΗ
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εξαπέλυσε επίθεση στον Σταύρο Κοντονή με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του για ομάδες που σκοπεύουν να ακολουθούν το δρόμο Superleague... Γ' Εθνική.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής ρωτήθηκε για το τι σκοπεύει να πράξει με τις ομάδες που επιλέγουν να πέσουν στη Γ' Εθνική, με σκοπό να σβηστούν τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί.

Μιλώντας σε κανάλι της Ζακύνθου ο Κοντονής είχε επισημάνει: ''Προβληματιζόμαστε στο αν βάλουμε νέα διάταξη στο παρών νομοσχέδιο. Θεωρώ ότι είναι όνειδος για ένα ευνομούμενο κράτος και για ένα κράτος δικαίου να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, δηλαδή μια ανώνυμη ποδοσφαιρική εταιρεία μετά από τις επιλογές που έχουν κάνει οι διοικούντες της να πέφτει στην ερασιτεχνική κατηγορία. Και μετά από μερικά χρόνια να αποκαθίσταται χωρίς να τρέχει τίποτα και χωρίς κανένα κόστος. Αυτά δεν μπορούν να συμβαίνουν. Υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν έχουν πληρωθεί. Αυτό δεν μπορούμε να το παρακάμψουμε''.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της ΕΠΣ ηρακλείου, που ανέφερε σε ανακοίνωσή της: ''Μετά τις δηλώσεις Κοντονή η ΕΠΣ Ηρακλείου και μαζί μας όλοι οι φορείς του νομού αλλά και της Κρήτης ολόκληρης (πολιτικοί, περιφερειακοί και δημοτικοί παράγοντες, επιχειρηματίες, φίλαθλοι και ολόκληρη η Κρητική κοινωνία) δεν θα μείνουμε απαθείς σε όποιες φωτογραφικές αποφάσεις και νομοθετήματα της Πολιτείας που πιθανόν θα βλάπτουν τις ομάδες του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα.

Η νέα κυβέρνηση ελπίζουμε ότι θα πράξει με γνώμονα το δίκαιο και το σωστό. Οι αθλητικές κοινωνίες (ομάδες – σύλλογοι) δεν πρέπει να πληρώσουν και δεν θα πληρώσουν τα λάθη προσώπων Πολιτείας – Ομοσπονδίας και Λίγκας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου''.

* Τα ματς των ομάδων Κ17 και Κ15 του ΟΦΗ δεν θα γίνουν από εδώ και στο εξής. Αυτό εξαιτίας της αποχώρησης της πρώτης ομάδας από το πρωτάθλημα.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ