ΟΦΗ

Επίσημα νέος τεχνικός του ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος

Επίσημα νέος τεχνικός του ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νίκου Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με τον 45χρονο προπονητή να διαδέχεται τον Νίκο Νιόπλια στο "τιμόνι" της κρητικής ομάδας.

H εποχή του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ ξεκίνησε, καθώς ο 45χρονος προπονητής έδωσε τα χέρια, με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Πολεμαρχάκη και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο νεαρός τεχνικός διαδέχεται τον Νίκο Νιόπλια, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα με 2-1 απ' την Λαμία στο Γεντί Κουλέ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος φόρεσε για σχεδόν μία δεκαετία τη φανέλα του ΟΦΗ (1990-1999) και πλέον, ως προπονητής, θα προσπαθήσει να τον επαναφέρει στον αφρό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

O 45χρονος τεχνικός βρισκόταν στον πάγκο του Ηρακλή μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο, όταν υπέβαλε την παραίτησή του λόγω των οικονομικών προβλημάτων που ταλάνιζαν τον "Γηραιό".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του ΟΦΗ.

Μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, ο 45χρονος προπονητής συμφώνησε σε όλα και αναλαμβάνει την κρητική ομάδα την οποία και υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής για 9 χρόνια (1990-99).

Πρόεδρος και προπονητής του ΟΦΗ, ξεκίνησαν αμέσως τον σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επισκέφθηκε το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και το Γεντί Κουλέ και πήρε μια "γεύση" από το γήπεδο, στο οποίο γνώρισε μεγάλες στιγμές σαν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.

Νίκο καλώς ήρθες στο σπίτι σου!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος ο Νιόπλιας, πάει για Παπαδόπουλο ο ΟΦΗ
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ