ΟΦΗ

"Έπιασε" Φωστήρα ο ΟΦΗ, 1-1 με Ιωνικό

"Έπιασε" Φωστήρα ο ΟΦΗ, 1-1 με Ιωνικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τον Ιωνικό, κι "έπιασε" στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, τον Φωστήρα, τον οποίον υποδέχεται τελευταία αγωνιστική. Επεισόδια πριν από το ματς.

Την ευκαιρία να προσπεράσει τον Φωστήρα και να βρεθεί μόνος στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, έχασε ο ΟΦΗ.

"Έπιασε" Φωστήρα ο ΟΦΗ, 1-1 με Ιωνικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φωστήρας έχασε με 3-2 από τον ΠΑΟΚ, στον Κρουσσώνα, με τον ΟΦΗ να αναδεικνύεται ισόπαλος 1-1 (κι αυτός εκτός έδρας) με τον Ιωνικό. Έτσι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, με το Φωστήρα να υπερτερεί στην ισοβαθμία. Απομένουν τρεις αγωνιστικές και στην τελευταία, ο ΟΦΗ υποδέχεται το Φωστήρα στην Κρήτη.

Έντεκα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο ΟΦΗ βρέθηκε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Καλέ δεν μπόρεσε να πλασάρει καλά τον Παλιγκίνη. Τρία λεπτά αργότερα, στο 14ο, ο Περογαμβάκης δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Ιωνικού μετά από γύρισμα του Καλέ.

Στο 40ό λεπτό, ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με τον Καλέ, με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή. Αλλά, η ομάδα του Ηρακλείου δεν κατάφερε να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Κι αυτό γιατί στο 45', ο Σάμιος ισοφάρισε για τους γηπεδούχους σε 1-1.

"Έπιασε" Φωστήρα ο ΟΦΗ, 1-1 με Ιωνικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερη μπάλα έπαιξαν τα... νεύρα. Στο 87ο λεπτό, ο Γουόρντεν - ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Περογαμβράκη - έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο ΟΦΗ διατηρούσε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο δεν κατάφερε να σημειώσει το νικητήριο γκολ.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σημειώθηκαν επεισόδια πέριξ του γηπέδου, ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αλλά υλικές ζημιές σε καταστήματα της Νίκαιας.

Ιωνικός: Παλιγκίνης, Αργυρίου (62΄Μικελής), Δημακάκος, Προβατίδης, Κρητικός, Σάμιος, Σιμιτιζής, Παντελίδης, Μπερνιδάκης, Κατσίκης, Ρόβας

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Πίτσος (28′ Πατηνιώτης), Κώτσιος, Ραπτάκης, Νάστος (58′ Μπουρσέλης), Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Χαντί, Καλέ, Περογαμβράκης (85′ Γουόρντεν)

Τα αποτελέσματα του 4ου ομίλου

Ιωνικός - ΟΦΗ 1-1

Αστέρας Βάρης - Ατρόμητος Πειραιά 1-1

Κηφισιά - ΑΕ Ηρακλείου 5-0

Τριγλία Ραφήνας - Ερμής Ζωνιανών 2-1

ΠΑΟΚ - Φωστήρας 3-2

Ηλυσιακός - Επισκοπή 2-1

Ιάλυσος - Άλιμος 3-0

Γλυφάδα - Εθνικός 0-2

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

1. Φωστήρας 59

2. ΟΦΗ 59

3. Τριγλία Ραφήνας 55

4. Ιάλυσος 52

5. Εθνικός 52

6. Ερμής Ζωνιανών 44

7. Ιωνικός 43

8. Ηλυσιακός 43

9. Κηφισιά 39

-----------------------------

10. Αστέρας Βάρης 36

11. ΠΑΟΚ 29

12. Ατρόμητος Πειραιά 25

13. Επισκοπή 24

14. Ηράκλειο 20

15. Γλυφάδα 16

16. Άλιμος 9

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ