ΟΦΗ

Έμεινε εκτός ο Απόνιο

Έμεινε εκτός ο Απόνιο
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΟΦΗ στο παιχνίδι της Κυριακής (2/11, 17.15) με τον Πανθρακικό ο Απόνιο. Ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γκατούζο.

Με την τελευταία προπόνηση που έγινε το Σάββατο (1/11) στο ΒΑΚ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Μετά το τέλος της ο Τζενάρο Γκατούζο επέλεξε 18 παίκτες που είναι οι: Λόρια, Αγριμάκης, Αρτόλα, Στάθης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Μειτέ, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Μεραμβιασβίλι, Σίσιτς, Πετρόπουλος, Κουτσιανικούλης και Τζορτζ.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Περογαμβράκης, Κάλαϊτζιτς, ο Απόνιο που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και οι Ροβίθη, Φαζός, Μανιδάκης, Φερούζ, Μαραθιανός, Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης, Μπολάκης. Η αποστολή του ΟΦΗ μαζί με αυτήν των Κ20 θα «πετάξουν» με πτήση τσάρτερ για την Αλεξανδρούπολη και από κει οδικώς για την Κομοτηνή.

Ξανά στην Εθνική ο Τζορτζ

Στην Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα κλήθηκε εκ νέου ο Μάυρον Τζορτζ. Ο επιθετικός του ΟΦΗ κλήθηκε για το φιλικό με την Ουρουγουάη στο Μοντεβίδεο στις 13 Νοεμβρίου.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ