ΟΦΗ

Έμεινε στον ΟΦΗ ο Φαζός

Φαζός

Έμεινε στον ΟΦΗ ο Φαζός

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, Μανόλης Φαζός, απάντησε θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα. Τι συζητήθηκε στη συνεδρίαση της ομάδας επιχειρηματιών του ΟΦΗ την Τετάρτη (15/7).

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει βήμα-βήμα τον μεταγραφικό του  σχεδιασμό, με αποτέλεσμα να στεφθεί με επιτυχία μια ακόμη υπόθεση, που αφορά σε ένα από τα παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας. Ο 20χρονος (12-8-1995) κεντρικός αμυντικός Μανόλης Φαζός, σε συνάντηση που είχε την Τετάρτη (15/7) το πρωί στον Αγιο Νικόλαο με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα  του στον ΟΦΗ.

Ο ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας και θα βοηθήσει και αυτός την προσπάθεια του ΟΦΗ στην Γ Εθνική. Ο Μανόλης Φαζός είναι ένα από τα παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές του ΟΦΗ, είχε 10 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκ την τελευταία περίοδο και η παραμονή του στην ομάδα, καταγράφεται ως μια ακόμη θετική είδηση για την ομάδα επιχειρηματιών που έχει αναλάβει τον ΟΦΗ, της οποίας κεντρικός στόχος ήταν η παραμονή των παιδιών που προέρχονται από τα σπλάχνα του ΟΦΗ γύρω από τα οποία θα στηθεί ο κορμός της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Ο Μανόλης Φαζός μετά τη συμφωνία με τον ΟΦΗ ανέφερε: «Ηταν από την αρχή,  η βασική μου επιθυμία να παραμείνω στην ομάδα και οι άνθρωποι του ΟΦΗ το γνωρίζουν αυτό. Απλά ζήτησα κάποιο χρόνο για να δώ πως θα πάνε τα πράγματα. Από ότι φαίνεται στον ΟΦΗ πάει να γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια, ώστε η ομάδα να επιστρέψει γρήγορα εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ σε δυο χρόνια , θα είναι στην Σούπερ Λίγκ.

Ο ΟΦΗ είναι η  ομάδα της καρδιάς μου. Τόσο εμένα όσο και των άλλων νέων παιδιών όπως ο Μπολάκης και ο Δαμιανάκης που επίσης έμεινα. Αυτή ήταν η δική μας επιθυμία, αλλά και του κόσμου. Να μείνουμε στην ομάδα και να την ανεβάσουμε ξανά στην Σούπερ Λίγκ. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ο Μανόλης Φαζός γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1995. Είναι γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ και έχει διαγράψει πορεία από τις ακαδημίες του ΟΦΗ μέχρι και την πρώτη ομάδα. Στην τελευταία περίοδο μαζί με τον Μπάμπη Δαμιανάκη ήταν το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ.

Αντύπας Σηφάκης: “Πρέπει να ανεβάσουμε το brand name του ΟΦΗ”

Ο προυπολογισμός του ΟΦΗ για τη νέα περίοδο, ζητήματα εσόδων μέσα απο τα εισιτήρια διαρκείας, τις χορηγίες και άλλες δράσεις που μπορούν να φέρουν χρήματα στον ΟΦΗ, συζητήθηκαν στην συνεδρίαση της ομάδας επιχειρηματιών του ΟΦΗ την Τετάρτη (15/7). «Πρέπει να ανεβάσουμε το brand name του ΟΦΗ στην κοινωνία του Ηρακλείου και όχι μόνο» ανέφερε ο επικεφαλής των επιχειρηματιών Αντυπας Σηφάκης, ο οποίος ανέφερε ότι μια απο τις κινήσεις που θα γίνουν είναι το άνοιγμα μιας ακόμη μπουτίκ του ΟΦΗ στο κέντρο του Ηρακλείου, πέρα απο αυτή που υπάρχει στο γήπεδο του ΟΦΗ. Μάλιστα έχει ήδη δοθεί εντολή για αναζήτηση χώρου που θα στεγαστεί. ''Στόχος μας είναι να γίνει μόδα στο Ηράκλειο απο τα νέα παιδιά, η φανέλα και τα χρώματα του ΟΦΗ'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σηφάκης

Στην συνεδρίαση συζητήθηκε ακόμη το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας με τον εμπορικό διευθυντή Μιχάλη Σερπετσιδάκη να κάνει μια πρώτη εκτίμηση, για τα δεδομένα στα οποία θα πρέπει να κινηθεί ο ΟΦΗ. ''Το επόμενο διάστημα, θα μπορει να γίνει μια συνολική παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, με δεδομένο την συμμετοχή του ΟΦΗ στην Γ Εθνική, αλλά και την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατει σήμερα'' αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ.

Η θέσπιση οικογενειακού εισιτηρίου διαρκείας, η είσοδος των παιδιών δωρεάν σε κάποιες θύρες, οι διευκολύνσεις σε ανέργους, η καθιέρωση μαθητικής κερκίδας, η εξόρμηση σε σχολεία και άλλες δράσεις απασχολούν αυτήν την εποχή τους ανθρώπους του ΟΦΗ. «Θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο στις τιμές των εισιτηρίων, αλλά εκείνο που δεν θα ανεχθώ είναι το φαινόμενο των τζαμπατζήδων, που απο ότι ξέρω υπήρχε τα τελευταία χρόνια» ανέφερε με νόημα ο Αντύπας Σηφάκης.

Γ. Φασουλάς: «Ολα με νομιμότητα»

Στην συνεδρίαση των επιχειρηματιών του ΟΦΗ, έγινε εκτενής αναφορά στην οικονομική λειτουργεία της ομάδας. Αν και ο ΟΦΗ με την συμμετοχή του στην Γ Εθνική, θα είναι ένα Ερασιτεχνικό σωματείο, η επιθυμία των επιχειρηματιών που έχουν αναλάβει τις τύχες του ΟΦΗ, είναι η ομάδα να λειτουργεί στο οικονομικό της κομμάτι, ως μια καθαρή ανώνυμη εταιρεία. Μάλιστα θα ανατεθεί σε οικονομολόγο, ο σχεδιαμσός ενός αναλυτικού πλάνου, πάνω στο οποίο θα λειτουργεί ο ΟΦΗ.

Οπως τόνισε ο επιχειρηματίας Γιάννης Φασουλάς ''όπως στις επιχειρήσεις μας έτσι και στον ΟΦΗ, θα πρέπει να φροντίσουμε ώστε όλες οι διαδικασίες να είναι πεντακάθαρες και νόμμιμες. Αυτό θα διασφαλίζει και εμάς, αλλά και την ίδια την ομάδα''.

Σαπουνάκης: «Οχι συνθήματα του ΟΦΗ σε μνημεία της πόλης»

Μια θερμή παράκληση προς τους οργανωμένους φίλους του ΟΦΗ, μετέφερε στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας επιχειρηματιών του ΟΦΗ, ένας εκ των μελών της. Ο κ. Παντελής Σαπουνάκης, μετέφερε τα μηνύματα που όπως είπε έχει δεχθεί απο αρκετούς Ηρακλειώτες για το γεγονός ότι υπάρχουν συνθήματα του ΟΦΗ, σε μνημεία της πόλης. Οπως είπε ''παρακαλούμε τους φιλάθλους μας, να μην προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες. Μπήκαμε στην ομάδα για καλό και θέλουμε μαζί μας όλο τον κόσμο στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Πιστεύω ότι τέτοια φαινόμενα πρέπει να εκλείψουν'' ανέφερε και μαζί του συμφώνησαν και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες.

Συγκινητική συμμετοχή για τις εργασίες στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο

Στην συνεδρίαση των επιχειρηματιών που έχουν αναλάβει τον ΟΦΗ, ο κ. Γιάννης Βάβουλας, έκανε αναλυτική ενημέρωση για τις εργασίες που επιτελούνται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και εξέφρασε την εκτίμηση του ότι τις επόμενες ημέρες το αθλητικό κέντρο, θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει την ποδοσφαιρική ομάδα, για να ξεκινήσει την προετοιμασία της. Ο κ. Βάβουλας αναφέρθηκε αναλυτικά στα συνεργεία, αλλά και τις εταιρείες που έχουν βοηθήσει αυτήν την περίοδο τον ΟΦΗ στο θέμα των εργασιών που γίνονται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και απέσπασε τα συγχαρητήρια όλων για την μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά που έχει κάνει στο θέμα αυτό.

Η ομάδα των επιχειρηματιών του ΟΦΗ με ανακοίνωση της ευχαριστεί «όλες τις εταιρείες, τους υπαλλήλους αλλά και τους εθελοντές που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα για την καλυτέρευση της εικόνας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο αυτές τις ημέρες. Η συμμετοχή τους είναι πραγματικά συγκινητική και δείχνει την επιθυμία όλων να διατηρηθεί αυτό το στολίδι για τον ΟΦΗ, σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο».

Απο τους επιχειρηματίες του ΟΦΗ γίνεται γνωστό ότι όλοι αυτοί που έχουν βοηθήσει στις εργασίες που γίνονται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κεντρο θα αναφερθούν και ονομαστικά δημόσια, το επόμενο διάστημα, όταν και οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί.

Κοινή συνεδρίαση ομάδας επιχειρηματιών-Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Μετά απο πρόταση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη η οποία και έγινε ομόφωνα αποδεκτή, απο την ομάδα των επιχειρηματιών του ΟΦΗ, την επόμενη εβδομάδα θα γίνει κοινή συνεδρίαση στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και στην οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στις δυο πλευρές. «Είμαστε μια οικογένεια και αυτό θα πρέπει να το καθιερώσουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα» ανέφερε ο Γ. Δανδάλης.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Γιατί το γκολ του Κέιν καταδίκασε την Αγγλία σε αποτυχία

Το απαραίτητο κειμενικό VAR για τα ματς της χθεσινής μέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24