ΟΦΗ

Έμεινε και ο Περογαμβράκης στον ΟΦΗ

Έμεινε και ο Περογαμβράκης στον ΟΦΗ
Περογαμβράκης INTIME SPORTS

Πολύ σημαντική κίνηση για τον ΟΦΗ, ο οποίος κράτησε στο δυναμικό του τον Αλέξη Περογαμβράκη, με σκοπό αυτός να αποτελέσει τον ηγέτης της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Δεν το... κουνάει από το Ηράκλειο ο Αλέξης Περογαμβράκης. Ο Κρητικός επιθετικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ και θα τον ενισχύσει στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο 27χρονος επιθετικός κατέγραψε την περασμένη σεζόν 14 συμμετοχές στους Κρητικούς και σημείωσε ένα γκολ. Εκτός από τον ΟΦΗ έχει αγωνιστεί και σε ΠΑΟ Κρουσώνα και Ρούβα.

Η ανακοίνωση: ' 'Ο ΟΦΗ συνεχίζει δυναμικά τον σχεδιασμό του, χτίζοντας την ομάδα της επόμενης περιόδου και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε κρητικούς παίκτες. Μετά τον Μανόλη Μπολάκη, ο οποίος παρέμεινε στην κρητική ομάδα, ήταν η σειρά του Αλέξη Περογαμβράκη να απαντήσει θετικά στην πρόταση της διοίκησης του ΟΦΗ.

Ο 27χρονος επιθετικός (20-1-1988) έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του ΟΦΗ και θα ενισχύσει την κρητική ομάδα στην Γ Εθνική. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ο Περογαμβράκης μετά από επικοινωνία που είχε με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη και τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Βλαστό, απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο ΟΦΗ.

Η παραμονή του Αλέξη Περογαμβράκη ήταν μια από τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης του ΟΦΗ, για τον σχεδιασμό της ομάδας τη νέα περίοδο. Για την παραμονή του παίκτη στην ομάδα θετική ήταν η εισήγηση τόσο του προπονητή Μουράτ Σεροπιάν, όσο και του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Βλαστού. Ο Περογαμβράκης στην τελευταία χρονιά του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, είχε 11 συμμετοχές και 1 γκολ''.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ