ΟΦΗ

Εκτός δράσης για 5-6 μήνες ο Φαζός

Εκτός δράσης για 5-6 μήνες ο Φαζός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόλις στην δεύτερη συμμετοχή του στη Stoiximan.gr Football League ο Μανώλης Φαζός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και ο αμυντικός του ΟΦΗ θα μείνει εκτός δράσης για 5 με 6 μήνες

Ατυχος στάθηκε ο αμυντικός του ΟΦΗ, Μανώλης Φαζός, καθώς το αποτέλεσμα της μαγνητικής που έκανε για τον τραυματισμό του, στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο (0-3), έδειξε ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Η διάγνωση του γιατρού του ΟΦΗ, χειρούργου-ορθοπεδικού Γιώργου Στεφανουδάκη, αναφέρει ότι ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο και ο χρόνος αποθεραπείας προσδιορίζεται στους 5 με 6 μήνες.

Η επέμβαση θα προγραμματιστεί τις επόμενες ημέρες, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως αυτή ήταν μόλις η δεύτερη συμμετοχή για τον 21άχρονο στο πρωτάθλημα, ενώ μπήκε στο ματς στο 83ο λεπτό!

Χωρίς τον Βουό με τον Αγροτικό Αστέρα

Στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα που θα γίνει το Σάββατο (8/4, 15:00) στο Γεντί Κουλέ, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ και ο Νίκος Παπαδόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Πατρίκ Βουό, ο οποίος έχει δηλωθεί εδώ και καιρό λόγω καρτών να εκτίσει την ποινή του, στην αναμέτρηση αυτή.

Επιστρέφουν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας οι Βαλλιάνος και Ράντι, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν λόγω καρτών στο Αίγιο, ενώ η προετοιμασία για το παιχνίδι, θα ξεκινήσει με προπόνηση που θα γίνει την Τρίτη, το απόγευμα (16:00) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ