ΟΦΗ

Εξασφάλισε ασφαλιστική ενημερότητα ο ΟΦΗ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2017 - 2018 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2017 - 2018 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ενα ακόμη σημαντικό βήμα, για να μπορει να προχωρήσει ο ΟΦΗ, έγινε την Τρίτη (16/1). Με ενέργειες των ανθρώπων της Διοικούσας Επιτροπής, εξασφαλίστηκε ασφαλιστική ενημερότητα.

Ενα ακόμη σημαντικό βήμα, για να μπορει να προχωρήσει ο ΟΦΗ, έγινε την Τρίτη (16/1). Με ενέργειες των ανθρώπων της Διοικούσας Επιτροπής, εξασφαλίστηκε ασφαλιστική ενημερότητα. Πλέον ο στόχος, είναι η εξασφάλιση και της φορολογικής ενημερότητας, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος, ώστε να μπορέσει ο ΟΦΗ να κάνει μεταγραφές.

Το θέμα της φορολογικής ενημερότητας αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Τετάρτη (17/1) και φαίνεται να ειναι και αυτό σε καλό δρόμο. Βημα-βήμα η Διοικούσα Επιτροπή, προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν, ώστε η ομάδα να μπορέσει άμεσα να έχει ξανά όλες τις προυποθέσεις για να συνεχίσει την πορεία της.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Εξάλλου με προπόνηση που έγινε την Τρίτη (16/1) το απόγευμα στο Βαρδνογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (17/1, 5μμ) με τη Δόξα Δράμας στο Γεντί Κουλέ. Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές:

Στρέζος, Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης.

Εκτός είναι οι τραυματίες Οικονόμου και Περογαμβράκης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ