ΟΦΗ

Εξασφάλισε ασφαλιστική ενημερότητα ο ΟΦΗ

Εξασφάλισε ασφαλιστική ενημερότητα ο ΟΦΗ

Ενα ακόμη σημαντικό βήμα, για να μπορει να προχωρήσει ο ΟΦΗ, έγινε την Τρίτη (16/1). Με ενέργειες των ανθρώπων της Διοικούσας Επιτροπής, εξασφαλίστηκε ασφαλιστική ενημερότητα.

Ενα ακόμη σημαντικό βήμα, για να μπορει να προχωρήσει ο ΟΦΗ, έγινε την Τρίτη (16/1). Με ενέργειες των ανθρώπων της Διοικούσας Επιτροπής, εξασφαλίστηκε ασφαλιστική ενημερότητα. Πλέον ο στόχος, είναι η εξασφάλιση και της φορολογικής ενημερότητας, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος, ώστε να μπορέσει ο ΟΦΗ να κάνει μεταγραφές.

Το θέμα της φορολογικής ενημερότητας αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Τετάρτη (17/1) και φαίνεται να ειναι και αυτό σε καλό δρόμο. Βημα-βήμα η Διοικούσα Επιτροπή, προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν, ώστε η ομάδα να μπορέσει άμεσα να έχει ξανά όλες τις προυποθέσεις για να συνεχίσει την πορεία της.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Εξάλλου με προπόνηση που έγινε την Τρίτη (16/1) το απόγευμα στο Βαρδνογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (17/1, 5μμ) με τη Δόξα Δράμας στο Γεντί Κουλέ. Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές:

Στρέζος, Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης.

Εκτός είναι οι τραυματίες Οικονόμου και Περογαμβράκης.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

To επόμενο κινητό σου μπορεί να έχει τρεις οθόνες

Και smartphone και τάμπλετ. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24