ΟΦΗ

Εικόνες θλίψης στο Βαρδινογιάννειο

Εικόνες θλίψης στο Βαρδινογιάννειο
Βαρδινογιάννειο

Σημάδια διάλυσης και εγκατάλειψης εμφανίζει το προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ. Πολλές οι φθορές στο Βαρδινογιάννειο, που δεν θυμίζει σε τίποτα τα περασμένα χρόνια. Ξεκίνησαν οι εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν σύντομα (PHOTOS).

Αγώνα δρόμου κάνουν τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι της διοίκησης του ΟΦΗ, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για να μπορέσει η ομάδα να ξεκινήσει την προετοιμασία της. Το μέλος της διοίκησης του ΟΦΗ Γιάννης Βάβουλας, που έχει αναλάβει την επίσπευση και την εποπτεία των εργασιών, κάνει λόγο για «εικόνες εγκατάλειψης στο Αθλητικό κέντρο» και εκφράζει τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι «πρέπει να γίνουν πολλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».

Ηδη συνεργεία που έχουν μπεί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο, ασχολούνται με το κούρεμα των γηπέδων, την λίπανση και το πότισμα τους, προκειμένου το χόρτο να μην υποστεί μεγαλύτερη ζημιά. Η επισκευή της κεντρικής γεώτρησης που έχει υποστεί φθορές και δεν λειτουργεί, ο καθαρισμός του χώρου των γηπέδων, αλλά και σημαντικές ηλεκτρολογικές και υδραυλικές επεμβάσεις στο κτιριακό συγκρότημα, αποτελούν επίσης σοβαρά ζητήματα.

Ακόμη η επισκευή του γυμναστηρίου, αλλά και του ιατρείου, που επίσης πρέπει να επιταχυνθεί για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί από την ομάδα. Όπως επίσης και τα μηχανήματα και τα στεγνωτήρια ρούχων της ομάδας, που έχουν υποστεί σημαντικές φθορές.

«Λερναία ύδρα»

Όπως τονίζει ο Βάβουλας «τα προβλήματα στο αθλητικό κέντρο μοιάζουν με λερναία ύδρα. Φτιάχνουμε κάτι και προκύπτει κάτι άλλο. Ο ΟΦΗ έχει μια τόσο σοβαρή υποδομή, την οποία θα ζήλευε κάθε ομάδα , αλλά απογοητεύτηκα με την εικόνα που αντίκρισα. Δεν περίμενα αυτήν την εικόνα εγκατάλειψης. Προσπαθούμε να συμμαζέψουμε τα πράγματα και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι στα χρονοδιαγράμματα που έχουμε θέσει. Πιστεύω ότι τα γήπεδα θα είναι έτοιμα, με τις εργασίες στο κτίριο, θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο».

Ο Βάβουλας επισημαίνει ότι «έχουμε δώσει προτεραιότητα στα γήπεδα. Το γρασίδι έφτανε το ένα μέτρο. Εδώ και μέρες κουρεύονται τα γήπεδα και καθαρίζονται τα χόρτα στους γύρω χώρους. Πρέπει να βρούμε λύση με την κεντρική γεώτρηση ώστε να γίνεται χωρίς πρόβλημα το πότισμα των γηπέδων, για να μην πάθουν μεγαλύτερη ζημιά. Ρίξαμε φάρμακο για μύκητες και κάμπιες, που ήταν απαραίτητο, για να μην χάσουμε το χόρτο, που θα ήταν μεγάλη ζημιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους της ομάδας που είναι μήνες απλήρωτοι και έκαναν μια εθελοντική εργασία όλο αυτόν τον καιρό.

Και πάλι καλά, γιατί αυτό που βρήκαμε θα ήταν ακόμη χειρότερο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω κάποιους οπαδούς της ομάδας που έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν εθελοντικά, γιατί αγαπάνε την ομάδα και θέλουν όπως μπορούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μας».

Εικόνες θλίψης στο Βαρδινογιάννειο
Εικόνες θλίψης στο Βαρδινογιάννειο
Εικόνες θλίψης στο Βαρδινογιάννειο
Εικόνες θλίψης στο Βαρδινογιάννειο
Εικόνες θλίψης στο Βαρδινογιάννειο
Εικόνες θλίψης στο Βαρδινογιάννειο
Εικόνες θλίψης στο Βαρδινογιάννειο
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ