ΟΦΗ

Έφυγε από τον ΟΦΗ ο Σηφάκης

Έφυγε από τον ΟΦΗ ο Σηφάκης
Σηφάκης INTIME SPORTS

Σχεδόν ένα μήνα κράτησε η συνεργασία του ΟΦΗ με τον Μύρωνα Σηφάκη. Λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών έπειτα από συνάντηση που είχαν. "Σαφάρι" για παίκτες από Γκουλή - διοίκηση.

Η νέα θητεία του Μύρωνα Σηφάκη στον ΟΦΗ αποδείχθηκε σύντομη. Ο παλαίμαχος παίκτης και πρώην προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου συναντήθηκε με τη διοίκηση και αποφάσισαν να διακοπεί η συνεργασία τους.

Διαρρέεται πως ήταν η διαφορά φιλοσοφίας που οδήγησε στο "διαζύγιο". Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Σηφάκης στην τηλεόραση Κρήτη TV έπαιξε το ρόλο της. Τι είχε πει ο Σηφάκης; "Πλέον γίνεται χάραξη στρατηγικής και αναπροσαρμογή των στόχων. Για να είμαστε ρεαλιστές, η ομάδα πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία, εφόσον χαθούν οριστικά οι έξι βαθμοί. Ρεαλιστικός στόχος είναι η παραμονή. Όταν μια αυτοκρατορία γκρεμίζεται, μαζεύεις τα ερείπια, φτιάχνεις τις ακαδημίες και πατάς σε στέρεες βάσεις".

Στον ΟΦΗ δεν το βάζουν κάτω και παλεύουν με στόχο στο τέλος της σεζόν να κατακτήσουν την άνοδο. Το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση στοχεύουν σε ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά. Θα υπάρξουν φυσικά και αποχωρήσεις. Πέρα από τους Τζέκο και Ευσταθίου, παρελθόν θα αποτελέσει και ο Βιγιαφάνε.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ