ΟΦΗ

Διεκόπη το φιλικό του ΟΦΗ με τα Χανιά

Διεκόπη το φιλικό του ΟΦΗ με τα Χανιά
INTIME SPORTS

Το φιλικό του ΟΦΗ με τα Χανιά στο Βαρδινογιάννειο διεκόπη οριστικά στο 70' της αναμέτρησης καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στην κνήμη ο Νικολόπουλος ο οποίος αποχώρησε με ασθενοφόρο από το ΒΑΚ.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νικολόπουλου, παίκτης του ΟΦΗ, στο 70' της φιλικής αναμέτρησης του ΟΦΗ με τα Χανιά στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο οδήγησε στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης μεταξύ των δυο ομάδων καθώς το σοκ που υπέστησαν οι παίκτες των δυο ομάδων ήταν μεγάλο.

Συγκεκριμένα στο 70' της αναμέτρησης ο 24χρονος επιθετικός ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση στο ημίχρονο συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα του Α.Ο. Χανιά, τον Κόλλια, και χτύπησε σοβαρά στην κνήμη. Οι παίκτες του ΟΦΗ έπαθαν σοκ, τραβούσαν τα μαλλιά τους, ενώ ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Ηρακλείου κ. Πολεμαρχάκης έσπευσε πάνω από τον άτυχο ποδοσφαιριστή ο οποίος αποχώρησε με ασθενοφόρο από το ΒΑΚ.

Το σοκ ήταν τόσο ισχυρό που οι ιθύνοντες των δυο ομάδων αποφάσισαν να λήξει το παιχνίδι στο 70' και με το σκορ στο 0-0 και φυσικά το αγωνιστικό μέρος να περνάει σε δεύτερο μέρος καθώς όλοι εύχονταν τα πράγματα να πάνε όσο το δυνατόν πιο καλά για το Βαγγέλη Νικολόπουλο.

ΟΦΗ (Μουράτ Σεροπιάν): Βλάχος, Μπολάκης Κοιλιάρας (61’ Μαραθιανός), Πιθαρούλης, Παπατζίκος, Γκούμας, Φαμπίνιο(52' Φαζός), Ραπτάκης, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης (46’ Τζέκος), Κουσίδης (46’ Νικολόπουλος).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης (46’ Κόλλιας), Ψυχογιός (46' Χατζηλιάδης), Γεωργίου (67’ Κατρανίτσας), Καρτσαμπάς (46' Μπριλάκης), Μπουζούκης, Ρίκκα (65’ Μπάτσι), Τσούτσης, Μασάδο (30’ Νύκταρης, 67’ Μέμος), Σαΐν, Σταματής.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ