ΟΦΗ

Αυτοί θέλουν να μπουν στον ΟΦΗ

Αυτοί θέλουν να μπουν στον ΟΦΗ
ΟΦΗ, οπαδοί INTIME SPORTS

Κίνηση επιφανών επιχειρηματιών του Ηρακλείου κατέστησαν σαφείς τις προθέσεις τους να εμπλακούν στον ΟΦΗ. Βάζουν 600.000 ευρώ για τη Γ' Εθνική. Η νέα διοίκηση που εξελέγη.

Στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (18/5) η γενική συνέλευση του ΟΦΗ, από την οποία απουσίαζε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Νίκος Μαχλάς.

Οι επιχειρηματίες Σηφάκης, Καράτζης, Τσακαλάκης, Σηφάκης, Σαπουνάκης, Παπακαλιάτης, Πολεμαρχάκης, Μανωλιδάκης έκαναν γνωστό ότι θέλουν να εμπλακούν στα διοικητικά της ομάδας του Ηρακλείου, εκφράζοντας την πρόθεσή τους να δώσουν 600.000 ευρώ για τη συμμετοχή του ΟΦΗ στη Γ' Εθνική. Τα λεφτά αυτά, όπως ανέφεραν, θα είναι αποκλειστικά για τη Γ' Εθνική και πως αν με το καλό η ομάδα εξασφαλίσει την άνοδο στη Β' Εθνική, θα δαπανήσουν άλλα χρήματα.

Το σημαντικό είναι ότι εξελέγη νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα αναλάβει να ''τρέξει'' τα θέματα της ομάδας. Πρόεδρος εκ νέου ο Ανδρέας Μανουσάκης, αντιπρόεδρος ο Γιάννης Φασομυτάκης και μέλη οι Αντώνης Κουτάντος, Βασίλης Κλάδος, Παναγιώτης Αντωνακάκης, Παναγιώτης Σπυριδάκης, Νίκος Σπαθαράκης, Αντώνης Κοτσυφάκης, Κώστας Βαρβεράκης και Αριστείδης Λεβεντάκης.

Τις επόμενες μέρες, περίπου σε ένα 20ήμερο, θα πραγματοποιηθεί, όπως ορίζει ο νόμος, νέα γενική συνέλευση, στην οποία θα γνωστοποιηθεί οριστικά σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο ΟΦΗ, καθώς και ποιοι θα είναι στο νέο διοικητικό σχήμα.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Νίκος Μαχλάς υποστήριξε πως έχει δυνατή πρόταση για τον ΟΦΗ, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα του Ηρακλείου και ίσως μέχρι τη νέα γενική συνέλευση να προκύψει και άλλος ενδιαφερόμενος.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ