ΟΦΗ

Άρνηση Χάβου να αναλάβει τον ΟΦΗ

Άρνηση Χάβου να αναλάβει τον ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Σε "ναυάγιο" οδηγήθηκαν οι συζητήσεις και με τον Μάκη Χάβο, με τον ΟΦΗ να συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Έντονη είναι η φημολογία οτι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Μουράτ Σεροπιάν.

Σε "ναυάγιο" οδηγήθηκαν οι συζητήσεις και με τον Μάκη Χάβο για τον ΟΦΗ. Ο Έλληνας προπονητής δεν πείστηκε, με αποτέλεσμα να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που του έγινε, ενώ έκανε και σχετική δήλωσή προς τα ΜΜΕ.

Αναλυτικά η δήλωση:

"Θεωρώ άκρως τιμητικό προς το πρόσωπο μου, την πρόταση του ΟΦΗ για να αρχίσει με εμένα ως προπονητή το νέο αγωνιστικό του ξεκίνημα, ώστε το συντομότερο δυνατό να βρεθεί εκεί που ανήκει.

Εκεί που τον έμαθε όλη η Ελλάδα και χάρισε περηφάνια στους χιλιάδες φίλους του σε κάθε γωνιά της Κρήτης.

Η παρουσία μου την περασμένη Τετάρτη στο Ηράκλειο, ήταν πράξη σεβασμού απέναντι στην ομάδα και τους ανθρώπους που έχουν επωμιστεί το δύσκολο έργο να την επαναφέρουν στο μονοπάτι των επιτυχίων.

Παρά το γεγονός ότι η πρόταση ήταν εφάμιλλη ομάδας Σούπερ Λίγκας, δυστυχώς την δεδομένη χρονική στιγμή, οι συγκυρίες δεν το επιτρέπουν έτσι ώστε οι δρόμοι μας να συναντηθούν.

Εύχομαι στον ΟΦΗ κάθε επιτυχία στις νέες του προκλήσεις και τα επόμενα χρόνια οι φίλοι του να ξαναζήσουν στιγμές από το ένδοξο παρελθόν".

Σενάριο ότι κλείνει ο Σεροπιάν

Όλα είναι ανοικτά πλέον, αν και έχει αναπτυχθεί μια φημολογία ότι ο Μουράτ Σεροπιάν θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Ο 45χρονος προπονητής, έχει κερδίσει αρκετούς πόντους εντός της ομάδας που δεν αποκλείεται να παίξουν τον δικό τους ρόλο. Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί, αναφέρει ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Κρήτης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ