ΟΦΗ

Αποφασίζουν για Σεροπιάν στον ΟΦΗ

Αποφασίζουν για Σεροπιάν στον ΟΦΗ
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Η ήττα (2-0) από τον Εθνικό προκάλεσε αναταραχή στον ΟΦΗ. Αβέβαιη η παραμονή του προπονητή Μουράτ Σεροπιάν, την Τρίτη (29/9) εξελίξεις. Γεωργούλης στο Sport24.gr: "Ο ΟΦΗ πήρε αψήφιστα την κατηγορία". Στο Ηράκλειο ο Βιγιαφάνε.

Δεν είναι τόσο η ήττα, όσο η εμφάνιση του ΟΦΗ στο Μοσχάτο απέναντι στον Εθνικό που έχει προκαλέσει αναταραχή στην ομάδα του Ηρακλείου. Το 2-0 των Πειραιωτών προήλθε έπειτα από τραγική εμφάνιση για την ομάδα της Κρήτης, που στόχος της εξ' αρχής δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Football League.

Ο Εθνικός στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής έδειξε στους "μελανόλευκους" πως η Γ' Εθνική είναι κατηγορία που θέλει... κότσια, ηρεμία και υπομονή στο εκάστοτε παιχνίδι. Στον ΟΦΗ ψάχνουν να δουν πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής. Για την Τρίτη (29/9) έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα αποφασιστεί αν συνεχίσει στην ομάδα ο προπονητής Μουράτ Σεροπιάν.

Αποφασίζουν για Σεροπιάν στον ΟΦΗ
Σεροπιάν INTIME SPORTS

Ο τεχνικός των Ηρακλειωτών θα βρίσκεται το πρωί της ίδιας μέρας στην πόλη (μετά το ματς με τον Εθνικό έμεινε στην Αθήνα) και θα δώσει το παρών στο ΔΣ, προκειμένου να δώσει τις εξηγήσεις του για το τι πήγε στραβά. Η παραμονή του, ή μη, θα ξεκαθαριστεί με την ολοκλήρωσή του.

Γεωργούλης: "Πήρε αψήφιστα την κατηγορία ο ΟΦΗ"

Ο Θύμιος Γεωργούλης είναι ο προπονητής του Εθνικού που οδήγησε τους παίκτες του στον θρίαμβο σε βάρος του ΟΦΗ. Ο Έλληνας προπονητής μίλησε στο Sport24.gr για τη σπουδαία επικράτηση της ομάδας του, λέγοντας τα εξής: " Είχα τις πληροφορίες μου για τους παίκτες του ΟΦΗ. Είχα εικόνα και για τον Περογαμβράκη, τον Πατινιώτη, τον Ευσταθίου, τον Γκούμα, αλλά και τον Φραγκουλάκη. Τους περισσότερους τους έχω δει σε πολλά παιχνίδια. Το πλαστικό δεν βοηθάει, αλλά εμείς έχουμε συμφιλιωθεί με την ιδέα αυτή και ίσως να ήμασταν πιο προετοιμασμένοι από τον ΟΦΗ.

Αποφασίζουν για Σεροπιάν στον ΟΦΗ
Γεωργούλης INTIME SPORTS

Την ξέρουμε εμείς τη Γ' Εθνική, όχι όμως και ο ΟΦΗ. Όσο πιο γρήγορα αποκρυπτογραφήσει τα μυστικά της κατηγορίας, τόσο πιο εύκολα θα αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Εμείς είχαμε μεγαλύτερη θέληση. Ήμασταν πιο ομάδα και βγάλαμε ενέργεια. Μετά το γκολ μας, ήταν δύσκολο για τον αντίπαλο να κάνει την ανατροπή. Ο ΟΦΗ μάλλον πήρε αψήφιστα την κατηγορία. Δεν το πήρε τόσο σοβαρά το ματς".

Στο Ηράκλειο ο Βιγιαφάνε

Αποφασίζουν για Σεροπιάν στον ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Την Τρίτη (29/9) αναμένεται στο Ηράκλειο, ο 27χρονος Αργεντίνος δεξιός μπακ χαφ Σαντιάγκο Βιγιαφάνε (αριστερά στη φωτ.), που έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ. Ο Βιγιαφάνε αναμένεται αργά το βράδυ της ημέρας στο Ηράκλειο, με πτήσεις απο Μπουένος Άιρες-Μαϊάμι-Φρανκφούρτη. Την Τετάρτη (30/9) αναμένεται στο Ηράκλειο και ο μάνατζερ του παίκτη, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον ΟΦΗ.

Για δέκα μέρες εκτός ο Πόποβιτς

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Κροάτης επιθετικός του ΟΦΗ Ζντράβκο Πόποβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Η ακτινογραφία που έκανε ο Πόποβιτς, δεν επιβεβαίωσαν τους φόβους για κάταγμα. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, πρόκειται για μια κάκωση και ένα αιμάτωμα που έχει υποστεί, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 10 ημέρες.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ ξεκίνησε άμεσα θεραπεία για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής με την Κηφισιά. Ο Ραπτάκης έχει και αυτός ελαφριά κάκωση στο μετατάρσιο, ωστόσο δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία η περίπτωση του. Θα είναι στην διάθεση της ομάδας και στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με το Ηράκλειο.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ