ΟΦΗ

Ανέλαβε τον ΟΦΗ ο Σεροπιάν

Ανέλαβε τον ΟΦΗ ο Σεροπιάν
Σεροπιάν INTIME SPORTS

Ο Μουράτ Σεροπιάν είναι ο προπονητής που αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας του ΟΦΗ και θα αποτελέσει τον προπονητή που θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα και πάλι στα σαλόνια της Super League.

Στο πρόσωπο του 45χρονου Μουράτ Σεροπιάν, ο οποίος έχει πείρα από τις μικρές κατηγορίες αλλά όχι από την Super League, βρήκε τελικά η διοίκηση του ΟΦΗ τον προπονητή που θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του Ηρακλείου και πάλι στα σαλόνια της Super League. Από τη στιγμή που δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις των Αναστόπουλου, Χάβου ο Σεροπιάν πρόβαλε ως το ακλόνητο φαβορί και την Δευτέρα υπήρξε οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Σεροπιάν αναμένεται να μεταβεί στο Ηράκλειο την Τρίτη το απόγευμα και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ: «Στο πρόσωπο του Μουράτ Σεροπιάν κατέληξε η νέα διοίκηση του ΟΦΗ για την θέση του προπονητή, που θα οδηγήσει την κρητική ομάδα τη νέα περίοδο στη Γ Εθνική. Με τον 45χρονο προπονητή υπάρχει προφορική συμφωνία, η οποία θα επικυρωθεί τις επόμενες ημέρες με την άφιξη του στο Ηράκλειο, για να πέσουν και οι υπογραφές».

«Ο Μουράτ Σεροπιάν είναι ένας προπονητής με ήθος και εργατικότητα, αλλά και γνώστης των κατηγοριών της Γ και της Β Εθνικής, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή του» αναφέρει στην ανακοίνωση της η νέα διοίκηση του ΟΦΗ. «Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει συνδέσει το όνομα του με την άνοδο δυο ομάδων από την Γ Εθνική στη Β Εθνική. Του Βύζαντα Μεγάρων την περίοδο 2010-11, αλλά και του ΑΟ Χανιά την περίοδο 2012-13. Με την ίδια ομάδα μάλιστα έφτασε κοντά στην άνοδο στην Σούπερ Λίγκ την επόμενη χρονιά στα πλέι-όφ ανόδου».

Ο Σεροπιάν στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε:

«Υπάρχει μια προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΦΗ και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη τιμή και πρόκληση για την καριέρα μου το μέγεθος ΟΦΗ. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά για να επανέλθει ο ΟΦΗ εκεί που ανήκει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Θα χρειαστούμε τύχη, δουλειά και εμπιστοσύνη από όλους, σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ο κόσμος του ΟΦΗ θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Θέλουμε μια ομάδα συσπειρωμένη και τον κόσμο 12ο παίκτη στην προσπάθεια μας. Τα παραδείγματα της ΑΕΚ και του Άρη, είναι σημαντικά για μας. Θα κρατήσουμε τα θετικά, θα αποβάλλουμε τα αρνητικά και θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να αποφύγουμε τις δυσκολίες, ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει σύντομα εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ