ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "Θα παλεύουμε κάθε ματς"

Αναστόπουλος: "Θα παλεύουμε κάθε ματς"
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ είναι μια νέα ομάδα και θα παλεύει σε κάθε ματς για τη νίκη και το ίδιο θα κάνει με την ΑΕΚ η οποία παραμένει ένας μεγάλος αντίπαλος, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο

Ο ΟΦΗ είναι μια νέα ομάδα και παρότι δεν είναι ακόμα έτοιμη θα παλεύει σε κάθε ματς για τη νίκη και το ίδιο θα κάνει με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Αυτό τόνισε ο έμπειρος τεχνικός με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, επισημαίνοντας πως η ΑΕΚ παρά τα προβλήματα παραμένει ένας μεγάλος αντίπαλος.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Αναστόπουλου: " Ο ΟΦΗ είναι μια νέα ομάδα και λογικά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Είμαι όμως σίγουρος ότι από ματς σε ματς θα είμαστε καλύτεροι και θα βρούμε τον ρυθμό μας. Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι δύσκολος καθώς ο αντίπαλος, παρά τα προβλήματα του, παραμένει ΑΕΚ.

Διαθέτει και αυτή μια νέα ομάδα, όπως κι εμείς, με διάθεση από πλευράς των παιδιών. Για τον ΟΦΗ σε κάθε ματς ο στόχος είναι μόνο η νίκη και με την λογική αυτή θα αντιμετωπίσουμε και τον αντίπαλο μας την Κυριακή. Θα παλεύουμε για το αποτέλεσμα και αν εμείς είμαστε όπως θέλουμε και μπορούμε, τότε θα τα καταφέρνουμε".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ