ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "Συνεχίζουμε ταπεινά"

Αναστόπουλος: "Συνεχίζουμε ταπεινά"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αναστόπουλος κράτησε χαμηλούς τους τόνους παρά την σπουδαία νίκη του ΟΦΗ επί του Πανιωνίου. Τι είπε για τους στόχους της ομάδας του

Χαμηλούς τους τόνους κράτησε για ακόμη μια φορά ο Νίκος Αναστόπουλος, παρά την σπουδαία νίκη του ΟΦΗ επί του Πανιωνίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο έμπειρος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε, πως οι ομάδες χτίζονται από παιχνίδι σε παιχνίδι και πως ο ΟΦΗ συνεχίζει ταπεινά για να πετύχει τον στόχο του.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε: " Παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σημασία έχει ότι οι παίκτες που ξεκίνησαν αλλά και αυτοί που πέρασαν ως αλλαγή στο παιχνίδι έδειξαν μεγάλη διάθεση" και συνέχισε αναφερόμενος στην διακοπή που ακολουθεί:

" Η διακοπή θα μας βγάλει από τον ρυθμό μας όμως παράλληλα θα μας δώσει την ευκαιρία να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να επιστρέψουν κάποια παιδιά που είναι τραυματίες ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα με τον Άρη".

Αναφορικά με την εικόνα του αγώνα είπε: " Και στο 2-1 δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Κλείσαμε καλά τους χώρους και εκμεταλλευτήκαμε την ικανότητα μας στους αιφνιδιασμούς πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ".

Σε ερώτηση που του έγινε για τον πανηγυρισμό του Μίρνες Σίσιτς ανέφερε: " Δεν παρατήρησα κάτι. Αν ο Σίσιτς έχει κάνει άσεμνη χειρονομία, τότε θα τιμωρηθεί".

Τέλος, σχετικά, με τους στόχους του ΟΦΗ, είπε: " Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Είχαμε βάλει στόχο να εμφανιζόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ήμασταν κακοί στο παιχνίδι με την Ξάνθη, βελτιωθήκαμε κόντρα στον Εργοτέλη και κάναμε ένα βήμα παραπάνω στα επόμενα παιχνίδια. Έτσι, χτίζονται οι ομάδες. Έχουμε βάλει έναν στόχο με τον κύριο Μαχλά και συνεχίζουμε ταπεινά".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ