ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "Στο ελληνικό ποδόσφαιρο πλέον τα έχω δει όλα"

Αναστόπουλος: "Στο ελληνικό ποδόσφαιρο πλέον τα έχω δει όλα"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με τον Πανιώνιο, μιλώντας για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Σίσιτς, αλλά και τον διαιτητή που έκανε τον βοηθό γιατρού σε παίκτη του Πανιωνίου

Σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με τον Πανιώνιο έχει ο Νίκος Αναστόπουλος, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε λόγο για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Σίσιτς, αλλά και για τον διαιτητή που όπως είπε έκανε τον βοηθό γιατρού σε παίκτη του Πανιωνίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος:

" Είχαμε δυο άτυχες στιγμές με τα δυο αυτογκόλ, αλλά το πιο καθοριστικό για μένα ήταν η φάση με το καθαρό πέναλτι που δε δόθηκε. Εκεί αν γινόταν το 2-1 και με την εικόνα της ομάδας ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αλλά με τα αν δε γίνεται δουλειά. Σημειώσαμε τρία γκολ και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Είχαμε περισσότερο εικόνα ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα παιδιά προσπάθησαν, το ξέρουμε έχουμε αδυναμίες, έχουμε νεανική ομάδα και θα δουλέψουμε και προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ μπορεί να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά παραμένει μεγάλος σύλλογος. Επίσης, στο ελληνικό ποδόσφαιρο πλέον τα έχω δει όλα αφού είδα το διαιτητή να κάνει το βοηθό γιατρού σε παίκτη του Πανιωνίου".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ