ΟΦΗ

Αναστόπουλος: ''Να μην ξεφύγουν τα όρια''

Αναστόπουλος: ''Να μην ξεφύγουν τα όρια''
Αναστόπουλος INTIME SPORTS

Κατάθεση ψυχής κάνουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ κατά τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος έκανε δήλωση με νόημα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Μετά το 1-1 με την Ξάνθη ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε αρχικά: ' 'Όπως και με τον Εργοτέλη, όσοι και αν είμαστε κάνουμε την δουλειά μας. Κάνουμε κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με την μπάλα κάτω και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Χωρίς να είμαι υπερβολικός, έπρεπε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, προηγηθήκαμε νωρίς αλλά δεχτήκαμε ξανά ένα γκολ''.

Πρόσθεσε ακόμη: ''Αυτό το γεγονός πρέπει να το δουλέψουμε γιατί έχει συμβεί κατ' επανάληψη και όποτε σκοράρουμε, δεχόμαστε αμέσως γκολ. Από εκεί και πέρα, το καλό είναι ότι έχουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Μπορεί να μην πετυχαίνουμε γκολ εύκολα αλλά το θετικό είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες. Μπράβο στα παιδιά και μπράβο στον κόσμο που μας στήριξε για ακόμα μια φορά κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Η προσοχή μας έιναι στραμμένη στον αγώνα της Κυριακής, όχι επειδή είναι ο Παναθηναϊκός αλλά επειδή κάνουμε το ίδιο σε όλα τα παιχνίδια. Εμείς κάνουμε την δουλειά μας και θα συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας αλλά προσοχή να μην ξεφύγουν από τα όρια, γιατί ορισμένοι μας βρήκαν στα γήπεδα, δεν τους βρήκαμε εμείς''.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ