ΟΦΗ

Άλλαξε γνώμη ο Γκατούζο

BARI, ITALY - SEPTEMBER 24:  Coach Gennaro Gattuso of Palermo reacts during the Serie B match between AS Bari and US Citta di Palermo at Stadio San Nicola on September 24, 2013 in Bari, Italy.  (Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)
Γκατούζο GETTY IMAGES

Ο Τζενάρο Γκατούζο θα συνεχίσει στον πάγκο του ΟΦΗ καθώς μετά τη συνάντηση που είχε με μέλη της διοίκησης πείσθηκε και άλλαξε γνώμη. "Ξεκινάμε από την αρχή", δήλωσε ο Ιταλός.

Το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά την εντός έδρας ήττα του ΟΦΗ με 3-2 από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Τζενάρο Γκατούζο έκανε γνωστή την παραίτηση του στην συνέντευξη Τύπου.

Κανείς από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της διοίκησης δεν γνώριζε τις προθέσεις του Ιταλού τεχνικού, οπότε η απόφαση τους εξέπληξε όλους.

Παρόλα αυτά υπήρχε η αισιοδοξία πως την Δευτέρα (27/10) ίσως και να άλλαζε γνώμη.

Ο Τζενάρο Γκατούζο συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης (υπάρχει η φήμη πως κάποιοι παίκτες επίσης του ζήτησαν να παραμείνει) και εκεί δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις, που έφεραν την ανατροπή των δεδομένων.

Βέβαια με την παραμονή του Ιταλού θα πρέπει να αλλάξουν και κάποια πράγματα στην ομάδα, τα οποία θα μάθουμε σύντομα και ίσως ακόμα και στο... χορτάρι.

Λίγο αργότερα ακολούθησε επίσημη τοποθέτηση του Γκατούζο στο σάιτ της ΠΑΕ ΟΦΗ:

"Μετά από πολύωρες συζητήσεις με μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και με τους οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ.

Μετά την αγάπη που μου έδειξε γενικά η πόλη του Ηρακλείου και οι φίλαθλοι της ομάδας, κάνω ένα βήμα πίσω και ξεκινάμε από την αρχή αυτή την προσπάθεια πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι από ποτέ".

Πρέπει να τονίσουμε, πάντως, πως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ την Κυριακή το βράδυ, μόλις πληροφορήθηκε την παραίτηση του Ιταλού, είπε την απίστευτη ατάκα: "Είναι κρίμα. Γιατί είναι ο προπονητής με τα μεγαλύτερα @@ που έχω δουλέψει. Όλη μέρα εργαζόταν για την ομάδα".

Από αυτό καταλαβαίνουμε πως ο Γκατούζο έχει φανατικούς υποστηρικτές, όπως και εχθρούς.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ