ΟΦΗ

Αγιασμός στον ΟΦΗ, ενημέρωση από Φωτάκη

Αγιασμός στον ΟΦΗ, ενημέρωση από Φωτάκη
Σεροπιάν

Την βοήθεια του Θεού ζήτησε ο ΟΦΗ στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος στην Γ Εθνική, με στόχο την επιστροφή του στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αγιασμός στο ΒΑΚ και ομιλία Αντύπα Σηφάκη. Ενημέρωση από Φωτάκη για τα νομικά ζητήματα.

Στον Αγιασμό που τελέστηκε την Τρίτη (18/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ Αντύπας Σηφάκης απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές, τους είπε: «Δυστυχώς κάποιοι μας επιβουλεύονται. Ζητήσαμε τη βοήθεια του Θεού για μια χρονιά με υγεία. Εχουμε στεναχωρηθεί όλοι με κάποιους τραυματισμούς στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά θέλω να ξέρετε, ότι η διοίκηση είναι κοντά σας.

Αγιασμός στον ΟΦΗ, ενημέρωση από Φωτάκη

Εύχομαι σε όλους σας μια καλή χρονιά με υγεία». Το μυστήριο τέλεσε ο γνωστός φίλος του ΟΦΗ πάτερ- Γιώργος Χατζάκης, ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές υγεία, καλή χρονιά και άνοδο της ομάδας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΗ ΦΩΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΦΗ

Με την παρουσία του γνωστού νομικού και φίλου του ΟΦΗ Μανόλη Φωτάκη, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο την Τρίτη (18/8). Ο Μανόλης Φωτάκης ενημέρωσε τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ για την πορεία των νομικών ζητημάτων που απασχολούν την ομάδα, όπως είναι αυτό της εκκαθάρισης της ΠΑΕ. Όπως ανέφερε: «Δεν έχουμε καθυστερήσει. Εχουμε το προηγούμενο του Αρη και της ΑΕΚ και ξέρουμε πώς πρέπει να βαδίσουμε. Μπορεί να υπήρχε μια πίεση από τον κόσμο για κάποιες ενέργειες, αλλά δεν υπήρχε καθυστέρηση. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Αγιασμός στον ΟΦΗ, ενημέρωση από Φωτάκη

Το θέμα αυτό, αλλά και άλλα ζητήματα που αφορούν την διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαίρου και την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αναμένεται να συζητηθούν σε νέα συνεδρίαση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες και στην οποία θα συμμετάσχουν αντιπροσωπείες των δυο διοικήσεων.

Ο ΣΕΡΟΠΙΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Κ17 ΚΑΙ Κ2Ο ΤΟΥ ΟΦΗ

Υπο την επίβλεψη του Μουράτ Σεροπιάν διεξάγονται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο οι προπονήσεις παικτών από την Κ20 και την Κ17 του ΟΦΗ. Ο προπονητής του ΟΦΗ, θέλει να έχει μια συνολική εικόνα από το υλικό που υπάρχει στις υποδομές του ΟΦΗ και μάλιστα επιθυμία του είναι κάποια από τα παιδιά που ξεχωρίζουν, να μετέχουν όλη τη χρονιά σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Την προπόνηση των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, παρακολούθησαν ακόμη ο συνεργάτης του κ. Σεροπιάν Θόδωρος Γκάτζιος και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Βλαστός.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ