ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τζαναβάρας: ''Ανεπίτρεπτα τα 12 γκολ''

Τζαναβάρας: ''Ανεπίτρεπτα τα 12 γκολ''
Τζαναβάρας INTIME SPORTS

Το να δεχτεί τόσα γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια η Νίκη Βόλου είναι ανεπίτρεπτο. Αυτό υποστήριξε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, που ποντάρει στην ψυχολογία. Ανέβασε ρυθμούς ο Λάουξ.

Η ψυχολογία ήταν που έλειπε από τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου σύμφωνα με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Ο προπονητής των Θεσσαλών μίλησε στη NOVA και αναφέρθηκε αρχικά στο τι άλλαξε και ήρθε η νίκη (1-0) σε βάρος του Πανθρακικού.

Η απάντησή του η εξής: ''Κατά πρώτον είμαστε τυχεροί που ήρθε η διακοπή. Είχαμε χρόνο να βρούμε το πρόβλημα και να βρούμε τη λύση. Άλλαξα την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ήταν ανεπίτρεπτο να δεχτούμε 12 τέρματα. Εκεί έδωσα έμφαση. Το δεύτερο κομμάτι ήταν στη φυσική κατάσταση και τη δύναμη και το τρίτο και σημαντικότερο, ήταν η χαμηλή αυτοπεποίθηση. Τους έπεισα πως είναι νωρίς ακόμα και πως υπάρχει χρόνος. Αυτά έγιναν και μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη.

Για το ότι η ομάδα του δεν είναι τελευταία: «Όλα παίζουν το ρόλο τους. Επειδή εδώ υπάρχουν νεαροί παίκτες που χάνουν εύκολα την πίστη τους, είναι σημαντικό το κομμάτι της ψυχολογίας. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Σιγά – σιγά μαθαίνω την ομάδα. Συζητάω μαζί τους, τους βλέπω στις προπονήσεις. Είναι σημαντικό για εμάς να γνωριστούμε καλύτερα''.

Για το παιχνίδι με τη Ξάνθη: ''Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Ξάνθη είναι έμπειρη και καλή ομάδα. Χρειάζεται μεγάλος και σκληρός αγώνας από εμάς για το θετικό αποτέλεσμα. Και ο κ. Λουτσέσκου είναι νέος προπονητής. Η Ξάνθη είχε καλή απόδοση απέναντι στη Ξάνθη. Ο καινούριος προπονητής θα έχει αλλάξει σίγουρα κάποια πράγματα. Είμαστε υποχρεωμένοι να φανούμε έτοιμοι''.

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: ' 'Θα κριθεί στην τακτική στην αμυντική λειτουργία μας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να μη δώσουμε στον αντίπαλο τους κενούς χώρους. Πιστεύω πως θα πρέπει να κρατήσουμε αρκετά την μπάλα στα πόδια μας''.

ΑΝΕΒΑΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΛΑΟΥΞ

Στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε την Παρασκευή (24/10) ο Κέις Λάουξ. Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης αντιμετώπιζε πρόβλημα στον δικέφαλο και μπορεί να έκανε την ίδια προπόνηση με τους συμπαίκτες του, αλλά δεν ρίσκαρε 100%. Αν καταφέρει να είναι σε φουλ ρυθμούς και το Σάββατο (25/10), τότε θα μπει στην αποστολή.

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ