ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τζαναβάρας: "Θα μείνω μέχρι τα Χριστούγεννα και βλέπουμε"

Τζαναβάρας: "Θα μείνω μέχρι τα Χριστούγεννα και βλέπουμε"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους όλοι στην Νίκη Βόλου.

Οι παίκτες της Νίκης Βόλου προσπάθησαν για κάτι καλό στο παιχνίδι με την Βέροια αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο δεύτερο μέρος μάλιστα όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Τζαναβάρας πήραν πολλά ρίσκα τα οποία δεν τους βγήκαν.

Ο τεχνικός της ομάδας του Βόλου είπε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε:

«Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ καλούς επιθετικούς και ισορροπία στις γραμμές της. Στο πρώτο ημίχρονο κλείσαμε καλά τους χώρους αλλά σε μια φάση η Βέροια μας βρήκε ψηλά και πέτυχε το 1-0.

Στην επανάληψη ανεβήκαμε πιο ψηλά, ρισκάραμε περισσότερο στο τέλος και δεχθήκαμε και το δεύτερο τέρμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι παρά τα προβλήματα μπαίνουν και προσπαθούν στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα ήρθαμε με χρήματα που μάζεψε ο κόσμος για το ταξίδι και το φαγητό των παικτών».

Για την επόμενη μέρα:
«Όπως είχα δηλώσει και πριν λίγες μέρες, θα παραμείνω μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Βελτιωθήκαμε αρκετά τον τελευταίο καιρό και με μια μικρή ενίσχυση θα μπορούσαμε να πάμε πολύ καλύτερα. Η καθημερινότητά μας όμως έχει γίνει πολύ δύσκολη, καθώς το διοικητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι πολύ σοβαρό».

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ