ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τι λένε στον Βόλο για τον χειρισμό του Βοσκάκη

Τι λένε στον Βόλο για τον χειρισμό του Βοσκάκη
INTIME SPORTS

Το ρεπορτάζ από τον Βόλο αναφέρει πως οι άνθρωποι της Νίκης είχαν δώσει σχεδόν τα μισά χρήματα στον Μιχάλη Βοσκάκη πριν το ματς (1.400 ευρώ) και πως για λίγα λεπτά δεν είχαν και τα υπόλοιπα.

Την δική τους εκδοχή στα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στον Βόλο δίνουν οι άνθρωποι της Νίκης. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Ανδρέας Πάτσης είχε δώσει προκαταβολικά 1.400 ευρώ στον Μιχάλη Βοσκάκη για το διαιτητικό τρίο και πως ήταν εν αναμονή για τα υπόλοιπα.

Από τον Βόλο λένε πως υπήρξε κινητοποίηση για να βρεθούν τα υπόλοιπα λεπτά και μάλιστα πως παραδέχτηκε ο ίδιος ο πρόεδρος της Νίκης πως είχε κάνει λάθος και πως προσπαθούσε να το διορθώσει και να πληρωθούν οι διαιτητές πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Από την άλλη, τα βάζουν με τον Βοσκάκη για την... σχολαστικότητά του, διότι λένε πως βρήκαν τα λεφτά και πως τους απάντησε ότι ήταν πλέον αργά και είχε παρέλθει το χρονικό διάστημα που απαιτούνταν για να μην κλείσει το φύλλο αγώνα και ματαιωθεί ο αγώνας.

Εν κατακλείδι, υπάρχει παραδοχή του λάθους εκ μέρους της Νίκης, αλλά θα μπορούσε να περιμένει λίγο ο κ. Βοσκάκης, διότι τονίζουν πως είχε στα χέρια του σχεδόν τα μισά χρήματα και θα έπαιρνε και τα υπόλοιπα μετά από λίγη ώρα.

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ