ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σοκαρισμένοι παίκτες και προπονητικό τιμ

Σοκαρισμένοι παίκτες και προπονητικό τιμ
Νίκη Βόλου INTIME SPORTS

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της ματαίωσης του αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό. Διαβάστε πως υποδέχθηκαν την απόφαση παίκτες και προπονητικό τιμ.

Το απόγευμα της Παρασκευής η Superleague αποφάσισε την ματαίωση του αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό, μετά από απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για χρέη σε δυο ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα ο νέος πρόεδρος της λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, τόνισε πως σε δύσκολη θέση βρίσκονται και οι Πανιώνιος, ΟΦΗ που πήραν παράταση τριών ημερών για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους!

Στο στρατόπεδο της Νίκης τώρα, η είδηση έσκασε σαν βόμβα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η ομάδα έκανε προπόνηση όταν πληροφορήθηκαν τα δυσάρεστα νέα και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους.

Μάλιστα σχολιάστηκε έντονα το πως προέκυψε το συγκεκριμένο πρόβλημα, από τη στιγμή που υποτίθεται πως όλες οι εκκρεμότητες ήταν ρυθμισμένες μέσα στο 2014.

Έτσι οι παίκτες πήραν "αναγκαστική" άδεια επ'αόριστον ( ήταν να την πάρουν μετά την προπόνηση του αγώνα με τον Παναιτωλικό) με την ελπίδα πως θα βρεθεί λύση, αφού ήδη ακούγεται πως δυο πρόσωπα από την πόλη είναι πιθανόν να ενεργοποιηθούν.

Αυτή τη στιγμή τα πάντα βρίσκονται στον αέρα, με τους ανθρώπους που ζουν όλη αυτή την κατάσταση από την αρχή να δηλώνουν απαισιόδοξοι, ενώ είναι άγνωστο πόσοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ και το 2015.

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ