ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πέρασε με Κορέτα από την Κατερίνη

Πέρασε με Κορέτα από την Κατερίνη
Νίκη Βόλου INTIME SPORTS

Ανακάτεψε την τράπουλα στην Κατερίνη ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, στο νικηφόρο (1-0) φιλικό της Νίκης Βόλου σε βάρος του Πιερικού. Σκόρερ ο Κορέτας (82') για τους Θεσσαλούς.

Λόγο να χαμογελά έχει ο τεχνικός της Νίκης Βόλοτ, Παναγιώτης Τζαναβάρας. Όχι τόσο επειδή η ομάδα του νίκησε 1-0 στην Κατερίνη τον Πιερικό σε φιλικό παιχνίδι, αλλά επειδή πήραν χρόνο συμμετοχής παίκτες όπως ο Ροτζέριο και ο Ίβενς, που ταλαιπωρήθηκαν από ενοχλήσεις.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 82' για τους ''κυανόλευκους'' ο Κορέτας, με σουτ στην κίνηση στο 82', ύστερα από πάσα του Νικλητσιώτη.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πατσιογεώργος, Ντόσης, Λαμπάκης, Ντόϊκιτς, Σεντεμέντες, Σπάσιτς, Ελιομάρ, Μάρκοβιτς (35’ Μυστακίδης), Γιαννούλης Σταματής, Τσιάρας. Έπαιξαν και οι: Παπατολίκας, Κρουσταλέλης, Κοντούλης, Πεϊκος, Κατσαβάς, Παλιάτσος, Αλεξίου, Μανίκας, Μπουζούκης

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταϊρης, Ίβενς, Καρασαλίδης, Σταμπολζίεφ, Παπουτσογιαννόπουλος, Κανταρτζής, Λάουξ, Κοτσαρίδης, Ροτζέριο, Αναστασόπουλος, Τζιώρας. Έπαιξαν και οι: Ταμπάκης, Μουζακίτης, Κυζιρίδης, Νικλητσιώτης, Τσουκάνης, Μέτσε, Γιαννιτσάνης, Κορέτα, Αργυρίου, Σκούρτης, Μαρινάκης

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ