ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πάτσης: ''Μπορεί να τα παρατήσω''

Πάτσης: ''Μπορεί να τα παρατήσω''
Πάτσης INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Πάτσης υποστήριξε ότι δεν βλέπει ως καβάτζα τη Νίκη Βόλου και δήλωσε πως μπορεί να μην ασχοληθεί άλλο με το ποδόσφαιρο. Τι ανέφερε για τις επαφές του με τον Βαγγέλη Πλεξίδα για την ΑΕΛ.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ''Sentra'' έδωσε ο Ανδρέας Πάτσης και προχώρησε σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Τοποθετήθηκε για τις επαφές που έκανε για να εμπλακεί στην ΑΕΛ, άφησε ανοιχτό το ενδεχομένο να μην ασχοληθεί άλλο με το ποδόσφαιρο, ενώ κατέστησε σαφές ότι δεν είδε τη Νίκη ως καβάτζα.

Αρχικά είπε για την επικοινωνία του με τον Βαγγέλη Πλεξίδα για την ΑΕΛ: ''Του τηλεφώνησα μπροστά σε μεγάλο παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε ανοικτή ακρόαση. Του είπα θα πάρω μπροστά σου να ακούς. Μου λέει: «λεφτά υπάρχουν;». Και του λέω: «Αν τα νούμερα είναι αυτά που λέτε, βεβαίως μπορούμε να τα βρούμε». Μου είπε: «Πουλάω». Ο Πλεξίδας άνοιξε το θέμα, όχι εγώ. Εγώ δεν προσπάθησα να μπω στο μαγαζί κανενός. Του τηλεφώνησα μπροστά σε μεγάλο παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε ανοικτή ακρόαση. Του είπα θα πάρω μπροστά σου να ακούς. Ήταν κουμπωμένος. Του λέω... «κύριε Πλεξίδα σας σέβομαι. Δεν θέλω να κάνω κάποιο βήμα εάν δεν μου πείτε». Μου λέει: «λεφτά υπάρχουν;». Και του λέω: «Αν τα νούμερα είναι αυτά που λέτε, βεβαίως μπορούμε να τα βρούμε». Μου είπε: «Πουλάω».

Μου ζήτησε και ο ίδιος να τα πούμε από κοντά, Παρασκευή - Σάββατο και συμφωνήσαμε να τα πούμε από κοντά όπου εκείνος ήθελε. Την Παρασκευή τον πήρα έξι φορές τηλέφωνο, όλο το πρωί, και πάλι μπροστά σε συνεργάτες μου και φίλους και γνωστούς μέσα στη Λάρισα και δεν μου απάντησε ποτέ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι δικαίωμά του να το μετανιώσει, να υποχωρήσει. Νομίζω από λόγους αξιοπρέπειας θα έπρεπε να μου πει κύριε Πάτση ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι ή έχω καλύτερες λύσεις για την ΑΕΛ. Αυτό είναι όμως θέμα του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά και έχει να κάνει με την προσωπικότητά του και την κουλτούρα''.

Για τη Νίκη Βόλου: ''Εγώ τη Νίκη δεν τη βλέπω σαν καβάτζα. Αν ήθελα να πάρω την ΑΕΛ και να αφήσω τη Νίκη, γιατί θεωρούσα την ΑΕΛ καλύτερο μαγαζί, θα την έπαιρνα όταν η Νίκη ήταν στη Β' με ένα εκατομμύριο προβλήματα και η ΑΕΛ στη Γ'. Δεν το έκανα, γιατί πίστεψα στο όραμα και στον κόσμο. Βλέπω όμως ότι τώρα που ήρθε η ώρα αυτό να ρευστοποιηθεί, δεν υπάρχει. Μπορεί να μην ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο. Δεν είμαι γεννημένος παράγοντας. Έχω τη δουλειά μου, την καριέρα μου. Το ποδόσφαιρο μου στέρησε, αλλά και μου έδωσε πολλά πράγματα. Δεν είναι αυτοσκοπός.

Δεν σημαίνει ότι αν δεν πάρω την ΑΕΛ, δεν μπορεί σε ένα, δύο μήνες να φύγω από τη Νίκη. Δεν είναι ότι κάθομαι και κοιτώ να βρω κάτι καλύτερο. Βλέπω το έργο. Αν φύγω σε ένα μήνα, σε 20, αφού πρώτα διασφαλίσω την περιουσία μου και τους ανθρώπους της ομάδας. Το περιουσιακό σου στοιχείο δεν το πετάς στα σκυλιά.

Μπορεί να μην ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο. Δεν είμαι γεννημένος παράγοντας. Έχω τη δουλειά μου, την καριέρα μου. Το ποδόσφαιρο μου στέρησε, αλλά και μου έδωσε πολλά πράγματα. Δεν είναι αυτοσκοπός''.

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ