ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πάτσης: "Θα κουβέντιαζα για τον Άρη"

Πάτσης: "Θα κουβέντιαζα για τον Άρη"
Πάτσης INTIME SPORTS

Στον "Focus FM" φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος μίλησε για τη Νίκη Βόλου αλλά και για το αν θα έμπαινε στον Άρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό, "Focus FM", φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος αναφέρθηκε στη Νίκη Βόλου και στους λόγους που φεύγει από την ιδιοκτησία της, ενώ είπε πως θα κουβέντιαζε για την περίπτωση του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παραίτησή του: "Δυστυχώς μετά την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ κατάλαβα γιατί αυτή η ομάδα δεν μπορούσε να ανέβει 50 χρόνια. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβα εγώ αναπτύχθηκαν διαλυτικά φαινόμενα μέσα στην κοινωνία των φιλάθλων την Νίκης. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν υπάρχει επιστροφή. Είμαι στο ποδόσφαιρο με όραμα, με κέφι, με μεράκι. Δεν θα κάτσω σε μια ποδοσφαιρική ομάδα απλά για να δηλώνω πρόεδρος. Ούτε προτίθεμαι να μπω σε άλλα κόλπα για να επιβιώσει η ομάδα. Προτίμησα να αποχωρήσω και όχι να μπλεχτώ σε άλλες δουλειές και να κρατήσω μια ομάδα παρακαλώντας δεξιά και αριστερά για δανεικούς και να κάνω και δυο μαγειρεία κατά τη διάρκεια της χρονιάς".

Για τον κόσμο και τα διαλυτικά φαινόμενα που ανέφερε: "Οι οργανωμένοι είναι ένα κομμάτι του συνόλου. Είχαν μια αντιδικία μαζί μου γιατί ήθελαν να συνδιοικούμε. Η εξουσία είναι γλυκιά και το χρήμα ακόμα πιο γλυκό, ξέρετε. Όταν εγώ λοιπόν έκοψα τον ομφάλιο λώρο από τέτοια φαινόμενα που υπήρχαν και στο παρελθόν, υπήρχε μια αντιπαράθεση και μια αντίθεση. Τότε τα ψέμματα που διακίνησαν έπιασαν τόπο και στους υπόλοιπους φιλάθλους, με αποτέλεσμα μια ομάδα που είναι στη Σούπερ Λιγκ μετά από 49 χρόνια να φτάνει να παίζει με τον Αστέρα Τρίπολης και να έχει 250 εισιτήρια".

Για τους οργανωμένους και το πως προσπάθησαν να το διώξουν: "Από την αρχή υπήρχαν αμφισβητήσεις. Ότι και να είμαι και ότι και να έκανα, δεν μπορεί κανείς να μου παραγνωρίσει ότι ανέβασα μια ομάδα μετά από 49 χρόνια. Μέσα σε δυσκολίες και με το αντίπαλο δέος του Ολυμπιακού Βόλου. Μου έκαναν λοιπόν οι οργανωμένοι μια υπόδειξη με απρεπή τρόπο για να αποχωρήσω. Σήκωσαν ένα πανό που έλεγε " Αντρέα σε ευχαριστούμε, είναι ώρα να αποχωρήσεις". Εγώ το άφησα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα για να δει η κοινή γνώμη πως συμπεριφέρονται σε έναν άνθρωπο που έκανε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα και για να δω αν η πλειοψηφία της κοινωνίας των φιλάθλων θα αντιδράσει ή θα το δεχθεί σιωπηρά. Αφού λοιπόν δεν αντέδρασε κανείς τους είπα πάρτε την ομάδα αφού είστε πιο ικανοί από εμένα. 22 αγώνες απομένουν, μπορείτε να κάνετε παπάδες. Εγώ δεν μπήκα για να βγάλω λεφτά έτσι και αλλιώς. Εγώ ούτε ανεπάγγελτος είμαι ούτε η φορολογική μου δήλωση είναι αποκόμματα του ΟΠΑΠ για να δηλώνω 6-7 χιλιάρικα. Μου έλεγαν ότι είμαι κολλητός του Μπέου. Κάποια στιγμή φούσκωσε και δεν γινόταν άλλο. Έλεγαν ότι θέλω να απαξιωθεί η Νίκη Βόλου και να γίνει η συγχώνευση με τον Ολυμπιακό".

Για την κατάσταση της ομάδας αυτή τη στιγμή: "Η ομάδα είναι ακέφαλη και από ότι διάβασα την στέλνουν ρεφενέ και αυθημερόν στην Βέροια, πράγμα που είναι η απόλυτη ξεφτίλα. Εγώ τα έχω όλα πληρωμένα μέχρι κεραίας. Όλα είναι ρυθμισμένα. Το δημόσιο, η εφορία, οι παίκτες πληρωμένοι. Εγώ ενημέρωσα τους παίκτες ότι θα φύγω. Από εκεί και πέρα σαν επαγγελματίες είναι δικαίωμά τους πως θα κινηθούν".

Για τα έσοδα της ομάδας: "Όταν εγώ ανέλαβα το 2012 η Νίκη είχε χρέη πάνω από 12 εκατομμύρια ευρώ. Μπόρεσα να την βάλω σε τάξη ρυθμίζοντας τα πάντα. Και με δικά μου χρήματα πάρα πολλά. Την παρέλαβα στην τρίτη εθνική και την ανέβασα. Έκανα έναν προϋπολογισμό και είπα "τόσα χρήματα θα πάνε εκεί και τόσα εδώ" και με την βοήθεια του κόσμου και των χορηγιών, γιατί εγώ εκεί βασίζομαι, στον κόσμο. Όταν παίζεις με 200 φιλάθλους σε ένα Πανθεσσαλικό που για να βάλεις το κλειδί στην πόρτα χρειάζονται 5 χιλιάδες ευρώ μπαίνεις μέσα. Δεν αξίζει να έχεις μια ομάδα στη Σούπερ Λιγκ με 100 φιλάθλους. Δεν με αφορά μια ομάδα που την πληρώνεις χρυσή και την βλέπεις μόνος σου".

Για τα σχέδιά του σχετικά με το ποδόσφαιρο: "Δεν είναι αυτοσκοπός μου να είμαι παράγοντας και πρόεδρος. Αν υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτά που πρεσβεύω είμαι εδώ. Αλλιώς κάθομαι στο γραφείο μου και όλα καλά".

Για το αν θα έμπαινε στον Άρη: " Θα το κουβέντιαζα. Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Αν υπάρχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις και το όραμα βεβαίως θα το κουβέντιαζα. Εγώ είμαι εδώ. Και στην Νίκη Βόλου με καλέσανε. Αν είχα επαφές με τον Άρη θα σας το έλεγα".

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ