ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παίκτες Νίκης Βόλου: "Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο"

Παίκτες Νίκης Βόλου: "Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο"

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι παίκτες της Νίκης Βόλου και σε αυτή αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κυρίως ότι εδώ και τρεις μήνες είναι απλήρωτοι.

Οι παίκτες της Νίκης Βόλου εξέδωσαν ανακοίνωση και σε αυτή αναφέρουν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κυρίως το γεγονός πως εδώ και ένα τρίμηνο δεν έχουν πληρωθεί από την διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων στα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου και την παραίτηση του κ. Βούλγαρη και επειδή ακούγονται πολλές ανακρίβειες και αναξιόπιστα πράγματα, τα οποία δεν ισχύουν, οι ποδοσφαιριστές θέλουν να ξεκαθαρίσουν την θέση και να πουν τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν και όχι όπως κάποιοι θέλουν να τα εμφανίσουν.

Χωρίς κανένα σκοπό εύρεσης δικαιολογιών, σεβόμενοι την ιστορία και το όνομα της ομάδας αλλά και την αγάπη και την φιλοδοξία του κόσμου για μια μεγάλη Νίκη, οφείλουμε να κάνουμε γνωστά τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν ακόμα. Τα προβλήματα δεν είναι τωρινά, είχαν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο όταν κι η ομάδα ήταν ακόμα εντός στόχων αλλά κάναμε υπομονή και δεν μιλούσαμε, σεβόμενοι την ομάδα και προσπαθώντας να υλοποιήσουμε τους όποιους στόχους είχαν τεθεί.

Τώρα η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και δεν μπορούμε να αφήνουμε κάποιους να διαστρεβλώνουν την αλήθεια. Ενώ όλο αυτό το διάστημα των 3 μηνών παίρναμε υποσχέσεις και εγγυήσεις ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος και η ομάδα θα τελειώσει την χρονιά αξιοπρεπώς, ξαφνικά παραιτήθηκαν όλοι, εξαφανίστηκαν, μας εγκατέλειψαν και δεν αναγνωρίζουν τίποτα πλέον. Χαρακτηριστικό είναι ότι κανονίστηκε συνάντηση στην οποία κανείς δεν παρευρέθηκε από την μεριά της διοίκησης!

Πλέον οι συνθήκες προπόνησης είναι άθλιες και δεν αρμόζουν σε ένα σύλλογο που λέγεται Νίκη Βόλου. Σε κάποιους ποδοσφαιριστές μάλιστα έχει γίνει και έξωση από τα σπίτια τα οποία διαμένουν ενώ σε άλλους υπάρχουν προειδοποιήσεις για διακοπή ρεύματος. Είμαστε μόνοι, εγκαταλελειμμένοι και δεν ξέρουμε σε ποιον να απευθυνθούμε.

Αυτή την Νίκη ονειρεύονται και θέλουν; Καλούμε όσοι είναι υπεύθυνοι, παλιοί και νέοι και οδήγησαν την Νίκη σ’ αυτήν την κατάσταση, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η πόρτα των ποδοσφαιριστών είναι ανοιχτή για όλους και καλούμε τον οποιονδήποτε σε ανοιχτό διάλογο, ώστε να μαθευτεί η αλήθεια. Εμείς είμαστε εδώ, δεν έχουμε φύγει και παλεύουμε για το καλύτερο για την ομάδα μας. Όποιος θέλει την Νίκη μικρή ερασιτεχνική ομάδα, λυπούμαστε αλλά εμείς δεν συμφωνούμε. Τέλος προς όλους όσους έχουν ενστερνιστεί μια άποψη και την διαδίδουν και δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις καλό θα ήταν να ρωτάνε και τις δυο πλευρές".

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ