ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ο Μπίλης νέος τεχνικός της Νίκης Βόλου

Ο Μπίλης νέος τεχνικός της Νίκης Βόλου

Ο Λεωνίδας Μπίλης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου, επιστρέφοντας στη θεσσαλική ομάδα η οποία έχει αποχωρήσει από τη Super League.

Με τον 47χρονο τεχνικό Λεωνίδα Μπίλη θα πορευτεί στο πρωτάθλημα - κατά πάσα πιθανότητα -της Γ' Εθνικής, η Νίκη Βόλου.

Ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα της Μαγνησίας, καθώς υπήρξε βοηθός του Στέλιου Μανωλά στην πρώτη σεζόν της Νίκης Βόλου, στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

"Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας για τη θέση του προπονητή της ομάδας με τον κ. Λεωνίδα Μπίλη. Ο 47χρονος τεχνικός κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για να δημιουργηθεί η νέα ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, κάτι που στο παρελθόν έχει καταφέρει αρκετές φορές με άλλους συλλόγους.

Έχει πλούσιο βιογραφικό έχοντας εργαστεί ως βοηθός του Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ και του Καρτιέ στον Πανθρακικό. Έχει στεφθεί πρωταθλητής με τις ομάδες του Πιερικού, των Γιαννιτσών και του Αετού Σκύδρας, ενώ έχει πετύχει ανόδους στη Β’ Εθνική με τον Τύρναβο και την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Έχει αρκετές επιτυχίες με συλλόγους της Βορείου Ελλάδας και έχει αναδείξει αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

Στο παρελθόν εργάστηκε και πάλι στην ομάδα μας ως Βοηθός του Στέλιου Μανωλά στην πρώτη χρονιά της ομάδας στη Football League. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA pro.

O κ. Μπίλης αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας σε όλα τα επίπεδα."

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ