ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μάρτινς: ''Θα δώσω τους βαθμούς που χρειάζονται''

Μάρτινς: ''Θα δώσω τους βαθμούς που χρειάζονται''
INTIME SPORTS

Με γκολ του Ροτζέριο Μάρτινς η Νίκη Βόλου έφτασε στην πρώτη νίκη της στη Σούπερ Λίγκα. Ο Βραζιλιάνος μιλά στο Sport24.gr και εξηγεί ότι ''στόχος μου είναι να δώσω στην ομάδα τους βαθμούς που απαιτούνται για την παραμονή''.

Ο ποδοσφαιριστής που χάρισε την παρθενική νίκη της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας είναι ο Ροτζέριο Μάρτινς. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής με σουτ στο 23' έδωσε το πρώτο τρίποντο στους Θεσσαλούς στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς. Ήταν το πρώτο 90λεπτο του Βραζιλιάνου με την «κυανόλευκη» φανέλα, που συνέπεσε με το ντεμπούτο του Παναγιώτη Τζαναβάρα στον πάγκο.

Ο Ροτζέριο Μάρτινς, που βρίσκεται από το 2005 στην Ελλάδα, έχει παντρευτεί Ελληνίδα στον Βόλο και μιλά άπταιστα ελληνικά, τοποθετήθηκε στο Sport24.gr για την επικράτηση της Νίκης σε βάρος των Θρακιωτών και υποστήριξε πως νιώθει υποχρεωμένος να δίνει κάθε φορά το κάτι παραπάνω στο νεανικό σύνολο με το οποίο συγκροτείται η φετινή ομάδα του Παγασητικού.

'' Ήρθε ένας πολύ καλός προπονητής που μας έχει βοηθήσει πολύ στην τακτική. Μας δίνει λύσεις και νιώθω ότι έχουμε βελτιωθεί στο αμυντικό, αλλά και στο επιθετικό κομμάτι. Ειδικά αμυντικά, νιώθω ότι έχουμε πάρει μια γεύση από αυτά που μας ζητάει. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι'' δήλωσε ο Μάρτινς και ερωτώμενος για τη δική του παρουσία στη φετινή Νίκη απάντησε: ' 'Ξέρω τι θέλει ο προπονητής από εμένα. Είμαι ο πιο έμπειρος, ο πιο μεγάλος σε ηλικία και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω τα υπόλοιπα παιδιά. Πιστεύω ότι είναι υποχρέωσή μου να δώσω το κάτι παραπάνω. Δεν θέλω να πω ότι είμαι ο ηγέτης, αλλά στόχος μου είναι να δώσω στην ομάδα τους βαθμούς που απαιτούνται για την παραμονή. Πιστεύω μπορώ να το κάνω''.

Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να σκοράρει ξανά ο Ροτζέριο. Ύστερα από επτά μήνες. ' 'Το έψαχνα καιρό. Μου δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσω. Είναι σημαντικό που κάναμε την πρώτη νίκη και ελπίζω αυτή να είναι η απαρχή για ακόμα καλύτερα πράγματα. Είμαστε μια πολύ νέα ομάδα και είναι φυσικό να θέλουμε χρόνο. Τώρα, βέβαια, τέρμα οι άσχημες εμφανίσεις. Πρέπει να ματώνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει''.

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ