ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εξώδικο στην ΠΑΕ από μερίδα παικτών

Εξώδικο στην ΠΑΕ από μερίδα παικτών
Σκουρτάι Νικλητσιώτης INTIME SPORTS

Διαβάστε ποιοι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου έστειλαν εξώδικο στην ΠΑΕ, ζητώντας να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα με σκοπό να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους.

Τα πράγματα στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου βρίσκονται στο σημείο μηδέν. Ο Ανδρέας Πάτσης έχει αποχωρήσει από την ΠΑΕ ( χωρίς πλέον να έχει καμία υποχρέωση προς αυτή), διάδοχη κατάσταση αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται στον ορίζοντα, οπότε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα βρίσκεται στον αέρα.

Τέσσερις παίκτες της Νίκης ήδη έχουν κινηθεί νομικά, στέλνοντας εξώδικο στην ΠΑΕ, από την οποία ζητούν μέχρι την Παρασκευή μία απάντηση για το μέλλον της ομάδας.

Αναφερόμαστε στους Λάουκς, Σκουρτάι, Νικλητσιώτη και Τσουκάνη, οι οποίοι μέσω δικηγόρου προχώρησαν σε αυτή την πράξη.

Το θέμα δεν είναι οικονομικό ( εξάλλου μόνο μία δόση έχει καθυστερήσει -αυτή του Νοεμβρίου-), αλλά έγινε καθαρά για να προχωρήσουν γρήγορα οι όποιες εξελίξεις γύρω από τα διοικητικά.

Μάλιστα ο μάνατζερ των τεσσάρων παικτών, κ. Ιωάννης Γλυκός, τόνισε στο Sport24.gr πως οι πελάτες του σέβονται απόλυτα την ομάδα και τον κόσμο της, όμως πρέπει να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι στον σύλλογο έτσι ώστε να μην μείνουν ξεκρέμαστοι.

Σε περίπτωση που βρεθεί λύση σε αυτό το διάστημα, τότε οι παίκτες είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν την προσπάθεια τους φορώντας τη φανέλα της Νίκης Βόλου (μην ξεχνάμε πως αρκετοί από αυτούς έχουν τριετή συμβόλαια).

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ