ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αποθέωσαν τον Βοσνιάδη στον Βόλο

Αποθέωσαν τον Βοσνιάδη στον Βόλο
Βοσνιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέκος Βοσνιάδης συνέδεσε τον εαυτό του με την πιο σημαντική στιγμή της Νίκης Βόλου τις τελευταίες δεκαετίες, την άνοδο στη Super League, και οι οπαδοί της τον αποθέωσαν στο φιλικό του Σαββάτου (27/8) με τη Βέροια. (VIDEO).

Το Σάββατο (27/8) το απόγευμα η Βέροια ταξίδεψε στον Βόλο, για να δώσει φιλικό με τη Νίκη, που θα συμμετάσχει και τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική. Οι οπαδοί της θεσσαλικής ομάδας δεν ξέχασαν τον Αλέκο Βοσνιάδη, ο οποίος ήταν ο προπονητής που οδήγησε τη Νίκη στην άνοδο στη Super League, το 2013-2014.

Κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του "Π. Μαγουλάς", ο Μακεδόνας τεχνικός γνώρισε την αποθέωση, αφού συνέδεσε τον εαυτό του με την πιο σημαντική στιγμή της Νίκης Βόλου τις τελευταίες δεκαετίες. Μάλιστα, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Νίκης, Θανάσης Τζήμας, δώρισε στον Βοσνιάδη εικόνα της Παναγιάς, για την προσφορά του στον σύλλογο.

Υπενθυμίζεται ότι η Βέροια επικράτησε 3-2 στο φιλικό του Σαββάτου (28/8). Δείτε το βίντεο με την υποδοχή του κόσμου μέσα από το goalpost:

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ