ΜΙΛΑΝ

Υπόκλιση Μιχάιλοβιτς στη Νάπολι

Υπόκλιση Μιχάιλοβιτς στη Νάπολι

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς παραδέχτηκε την καταφανή ανωτερότητα της Νάπολι έναντι της Μίλαν υπογραμμίζοντας πως τα πολλά λάθη της ομάδας του έφεραν τη συντριβή με 4-0. Διαβάστε για το μαύρο στατιστικό των επιθετικών των "ροσονέρι".

Οι οπαδοί της Μίλαν περίμεναν από την ομάδα τους να δείξει κόντρα στη Νάπολι το πολύ καλό πρόσωπο που τους είχε συνηθίσει στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της (κυρίως στην επίθεση), όμως το βράδυ της Κυριακής πήραν μία μεγάλη απογοήτευση, με την ομάδα του Μιχάιλοβιτς να γνωρίζει αγωνιστικό διασυρμό με 4-0 από τους "παρτενοπέι" μέσα στο στο "San Siro" .

Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα για τους Μιλανέζους στις επτά πρώτες αγωνιστικές της Serie A (έχουν χειρότερο ρεκόρ σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα την περασμένη σεζόν με τον Φιλίπο Ιντσάγκι στον πάγκο) και στο φινάλε του ματς ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς παραδέχτηκε ιπποτικά την ανωτερότητα των αντιπάλων.

Υπόκλιση Μιχάιλοβιτς στη Νάπολι

"Δυστυχώς χάσαμε από μία ομάδα που ήταν πιο δυνατή από εμάς και μας τιμώρησε εκμεταλλευόμενη τα δικά μας λάθη. Στο πρώτο μέρος τα πήγαμε καλά και παίξαμε στα ίσα τους ατζούρι όμως στη συνέχεια καταρρεύσαμε. Θα πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια, άξιζαν τη νίκη χωρίς καμία αμφιβολία.

Η ομάδα που παρατάχτηκε στο γήπεδο ήταν η καλύτερη που θα μπορούσανα κατεβάσω. Είχαμε μερικούς τραυματίες που με ανάγκασαν να κάνω κάποιες επιλογές. Η άμυνά μας δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, τη διαφορά την έκαναν πάντως και οι επιθετικοί της", δήλωσε ο Μιχάιλοβιτς, ο οποίος απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί.

"Στο λεξιλόγιό μου δεν υπάρχει η λέξη "παραίτηση". Δεν θα το κάνω ποτέ, έχω αξιοπρέπει και υπερηφάνεια. Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου, μετά η διοίκηση θα αποφασίσει τι θα κάνει".

Υπόκλιση Μιχάιλοβιτς στη Νάπολι

Πέρα πάντως από την άμυνα της ομάδας του ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι ικανοποιημένος από το επιθετικό δίδυμο της Μίλαν, με τους Κάρλος Μπάκα και Λουίζ Αντριάνο (τραυματίας και εκτός αποστολής ο Μπαλοτέλι) να ολοκληρώνουν το παιχνίδι χωρίς να έχουν στο ενεργητικό τους ούτε ένα σουτ προς την αντίπαλη εστία!

Συνολικά οι γηπεδούχοι είχαν 13 προσπάθειες, με τις μοναδικές που προκάλεσαν ανησυχία στον Πέπε Ρέινα να είναι δύο και να προέρχονται από τα πόδια των Τζάκομο Μποναβεντούρα και Ροντρίγκο Έλι.

Μίλαν - Νάπολι 0-4

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ