ΜΙΛΑΝ

Υπέγραψε συμβόλαιο με Μίλαν ο Μιχαΐλοβιτς

Υπέγραψε συμβόλαιο με Μίλαν ο Μιχαΐλοβιτς

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μίλαν όπως αποκάλυψε η Repubblica όμως δεν μπορεί ακόμα να ανακοινωθεί από τους "ροσονέρι" λόγω... Φιλίπο Ιντσάγκι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η σιγή ιχθύος που επικρατούσε τις προηγούμενες ημέρες αναφορικά με το θέμα του προπονητή είχε αρχίσει να δημιουργεί ερωτηματικά και προβληματισμούς στους οπαδούς της Μίλαν όμως ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έσπευσε να τους καθησυχάσει ανανεώνοντας το ραντεβού του μαζί τους σε λίγο καιρό από τώρα.

"Μείνετε ψύχραιμοι, εντός 15 ημερών θα είμαι ο προπονητής της Μίλαν", δήλωσε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ο Σέρβος τεχνικός, με την ιταλική "Repubblica" να υποστηρίζει μάλιστα πως ο Σέρβος τεχνικός έχει βάλει ήδη την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ροσονέρι που θα του αποφέρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως ενώ υπάρχει και οψιόν συνεργασίας και για τρίτο χρόνο.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο ο λόγος που ο πρώην τεχνικός της Σαμπντόρια δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα είναι πως η Μίλαν ναι μεν έχει ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της με τον Ιντσάγκι όμως αυτό δεν έχει γίνει επίσημα καθώς οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα στην αποζημίωση του Ιταλού.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ