ΜΙΛΑΝ

Υπέγραψε στη Μίλαν ο Λουίζ Αντριάνο

Υπέγραψε στη Μίλαν ο Λουίζ Αντριάνο

Η Μίλαν ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Λουίζ Αντριάνο, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2020. Αποκτήθηκε άμεσα από την Σαχτάρ Ντόνετσκ με 8.000.000 ευρώ

Παίκτης της Μίλαν είναι ο Λουίζ Αντριάνο, καθώς υπέγραψε μέχρι το 2020 και οι "ροσονέρι" ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτησή του.

Ο 28άχρονος Βραζιλιάνος στράικερ έμενε ελεύθερος από την Σαχτάρ Ντόνετσκ τον Δεκέμβρη 2015, αλλά θα φορέσει την φανέλα της Μίλαν άμεσα, καθώς οι Ιταλοί συμφώνησαν με τους Ουκρανούς για αγορά με 8.000.000 ευρώ.

"Σήμερα είναι πολύ σημαντική μέρα για την καριέρα μου", τόνισε ο Λουίζ Αντριάνο στο "Calciomercato" και συνέχισε: "Αφήνω την Σαχτάρ μετά από 8 χρόνια, έναν σύλλογο που είναι πολύ σημαντικός για μένα. Πίστεψαν σε μένα με βοήθησαν να καθιερωθώ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο".

"Ευχαριστώ τον πρόεδρο, Ρινάτ Αχμέτοβ και τον προπονητή, Μίρτσεα Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν σαν πατέρας μου και όλους τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι με βοήθησαν να φτάσω σε αυτό το επίπεδο".

"Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους οπαδούς που μου έδειχναν πάντα την αφοσίωσή τους. Πήγα σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του πλανήτη. Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσω να αγωνίζομαι με τη Μίλαν".

Υπέγραψε στη Μίλαν ο Λουίζ Αντριάνο
Υπέγραψε στη Μίλαν ο Λουίζ Αντριάνο
Υπέγραψε στη Μίλαν ο Λουίζ Αντριάνο
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ