ΜΙΛΑΝ

Χρυσάφι από Κίνα για Μπαλοτέλι

Χρυσάφι από Κίνα για Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι απογοητεύει τη φετινή σεζόν στη Μίλαν όμως αυτό δεν απασχολεί τους ανθρώπους της Jiangsu Suning, που του δίνουν 15.000.000 ευρώ το χρόνο για να μετακομίσει στην Κίνα!

Η τελευταία διετία είναι εφιαλτική για τον Μάριο Μπαλοτέλι αφού απέτυχε παταγωδώς την περασμένη σεζόν στην Λίβερπουλ και συνεχίζει φέτος στο ίδιο μοτίβο και στη Μίλαν (δανεικός από τη Λίβερπουλ) και όλοι πλέον αναρωτιούνται αν υπάρχει τρόπος να αναστήσει την καριέρα του.

Στο ερώτημα αυτό ουδείς μπορεί να απαντήσει αυτή τη στιγμή, το σίγουρο όμως είναι ότι παρά την κατρακύλα του "Super Mario" υπάρχουν ακόμα ομάδες που πληρώνουν αδρά για να αποκτήσουν τις υπηρεσίες του.

Όπως αποκάλυψαν ιταλικά μέσα, άνθρωποι της Jiangsu Suning ταξίδεψαν στο Μιλάνο όπου συναντήθηκαν με ανθρώπους της Μίλαν και εκπροσώπους του Μπαλοτέλι, όπου εκεί έριξαν στο τραπέζι πρόταση-βόμβα: 15.000.000 ευρώ στον παίκτη για κάθε χρόνο συνεργασίας!

Χρυσάφι από Κίνα για Μπαλοτέλι

Αυτή τη στιγμή ο 25χρονος Ιταλός φορ κερδίζει τα μισά (7.500.000 ευρώ), με τις Λίβερπουλ και Μίλαν να καλύπτουν από κοινού το συμβόλαιό του, και είναι δεδομένο ότι η πρόταση μόνο ασυγκίνητο δεν τον άφησε.

Υπάρχει μάλιστα γόνιμο έδαφος για συνεργασία αφού αυτή τη στιγμή είναι ανεπιθύμητος τόσο από τη Μίλαν στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός όσο και από τη Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο "Anfield" το προσεχές καλοκαίρι.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ