ΜΙΛΑΝ

Χειρότερος από Ιντσάγκι ο Μιχάιλοβιτς

Χειρότερος από Ιντσάγκι ο Μιχάιλοβιτς

Η Μίλαν δεν έχει ξεκινήσει καλά στο φετινό Campionato και τρανή απόδειξη είναι το γεγονός πως ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς έχει χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή από την αντίστοιχη του Φιλίπο Ιντσάγκι.

Μετά από τις δύο σερί επιτυχίες απέναντι σε Παλέρμο και Ουντινέζε η Μίλαν κυνήγησε το μεσημέρι της Κυριακής να κάνει το "3 στα 3" στη Γένοβα, κάτι που πέτυχε τελευταία φορά τον Απρίλιο του 2014, όμως απέτυχε παταγωδώς: η Τζένοα επιβλήθηκε 1-0 και υποχρεώσε τους "ροσονέρι" στην τρίτη φετινή τους ήττα στις έξι πρώτες αγωνιστικές .

Το αποτέλεσμα αυτό "ξεγύμνωσε" μάλιστα αρκετές τις αδυναμίες της Μίλαν τη φετινή σεζόν: το πρόβλημα των στόπερ όταν βγαίνουν "ένας προς έναν" με τους αντίπαλους φορ (ο Ρομανιόλι αποβλήθηκε πριν το τέλος του ημιχρόνου με δύο κίτρινες, όπως είχε συμβεί και στην πρεμιέρα κόντρα στη Φιορεντίνα με τον Ροντρίγκο Έλι), το γεγονός ότι δεν υπάρχει σταθερή τριάδα στη μεσαία γραμμή αλλά και στο ότι ουδείς από τους Χοντα, Μποναβεντούρα, Σούσο και Μπαλοτέλι έχει πείσει απόλυτα ότι μπορεί να καλύψει με επιτυχία τη θέση του επιτελικού χαφ πίσω από τους επιθετικούς.

Υπάρχει μάλιστα και ένα ακόμα γεγονός που προκαλεί προβληματισμό στους οπαδούς των "ροσονέρι" και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως η ομάδα τους βρίσκεται βαθμολογικά σε χειρότερο σημείο σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν. Φέτος η ομάδα του Μιλάνου μετράει 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στις έξι πρώτες αγωνιστικές μαζεύοντας 9 βαθμούς ενώ πέρυσι με τον Φιλίπο Ιντσάγκι είχε συγκεντρώσει 11 πόντους (3 νίκες-2 ισοπαλίες-1 ήττα).

Χειρότερος από Ιντσάγκι ο Μιχάιλοβιτς

Επιπλέον οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν ακριβώς το ίδιο παθητικό τερμάτων (9 γκολ) ενώ είναι χειρότεροι όσον αφορά στο ενεργητικό καθώς πέρυσι είχαν βρει 13 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα ενώ φέτος πέντε φορές λιγότερο.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ