ΜΙΛΑΝ

"Τζοφ: "Καλύτερος από μένα ο Ντοναρούμα"

"Τζοφ: "Καλύτερος από μένα ο Ντοναρούμα"

Ο ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην ιστορία, ο Ντίνο Τζοφ, αποθέωσε τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, υποστηρίζοντας ότι είναι ακόμα καλύτερος.

Ο Ντίνο Τζοφ συμπλήρωσε προ ημερών 75 χρόνια ζωής και όταν ρωτήθηκε για έναν... συνάδελφό του που επίσης είχε γενέθλια αυτές τις ημέρες, τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, είχε μόνο τα καλύτερα να πει.

"Θεωρώ ότι είναι καλύτερος από εμένα", δήλωσε ο "θρύλος" του κάλτσιο, ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που κατέκτησε ποτέ το Μουντιάλ, με την Ιταλία το 1982 σε ηλικία 40 ετών, μιλώντας στο "Radio Anchi'io Sport".

"Η εκκίνηση του Ντοναρούμα προσφέρει μεγάλες ελπίδες. Από εμένα, η μοναδική συμβουλή προς αυτόν είναι να παραμείνει ταπεινός και να προσπαθήσει να βελτιωθεί, ειδικά στην τεχνική του, κάτι που πολλοί τερματοφύλακες το λησμονούν. Για τώρα, το αποτέλεσμα δείχνει σπουδαίο".

Ο Ντοναρούμα έγινε 18 το Σάββατο και μία ημέρα αργότερα κράτησε το μηδέν στο 26ο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος που συμμετείχε και στο 60ό συνολικά, στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Σασουόλο.

Το συμβόλαιό του με τη Μίλαν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, με τον ατζέντη του, Μίνο Ράιολα, να αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αποχώρησης. Ενδιαφέρον υπάρχει από ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, αλλά ο Τζοφ θεωρεί ότι το καλύτερο θα ήταν να παραμείνει στους "ροσονέρι".

"Χρειάζεται καρδιά και μυαλό. Δεν θα πρέπει να σκέφεται κάποια αλλαγή, βρίσκεται ήδη στον παράδεισο. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να μείνει στη Μίλαν για μερικά χρόνια και μετά να βγάλει τα συμπεράσματά του. Ήδη βρίσκεται σε σπουδαία ομάδα".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ