ΜΙΛΑΝ

Τρίτη σερί νίκη... αγνοείται!

Τρίτη σερί νίκη... αγνοείται!

Η ανεβασμένη Μίλαν του Σίνισα Μιχάιλοβιτς θα ψάξει στη Γένοβα την τρίτη σερί νίκη της στη Serie A, κάτι όμως που έχει ξεχάσει πώς γίνεται εδώ και 18 ολόκληρους μήνες.

Το ξεκίνημά της στο φετινό Καμπιονάτο δεν ήταν και το πλέον "φορτσάτο" αν αναλογιστεί κανείς πως στις δύσκολες δοκιμασίες απέναντι σε Φιορεντίνα και Ίντερ δεν πήρε ούτε έναν βαθμό (ηττήθηκε 2-0 στο "Φράνκι" και 1-0 από τους "νερατζούρι" που ήταν τυπικά γηπεδούχοι) όμως η Μίλαν δεν πέταξε λευκή πετσέτα.

Η ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς επιβλήθηκε το περασμένο Σάββατο με 3-2 της Παλέρμο εντός έδρας ενώ μέσα στην εβδομάδα ντούμπλαρε τις επιτυχίες της επικρατώντας με το ίδιο σκορ της Ουντινέζε στο "Φρίουλι" και ανέβηκε στην 8η θέση του πίνακα.

Στόχος φυσικά των "ροσονέρι" είναι να διευρύνουν ακόμα περισσότερο αυτό το σερί για να μη χάσουν επαφή με την πρωτοπόρο Ίντερ (μετράει ήδη "5 στα 5" η συμπολίτισσα), ωστόσο για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να βάλουν φρένο σε μία αρνητική παράδοση: αυτήν που τους θέλει να αδυνατούν να πάρουν τρεις συνεχόμενες νίκες στη Serie A εδώ και... 18 μήνες!

Τρίτη σερί νίκη... αγνοείται!

Βασικός για δεύτερο σερί ματς, αυτή τη φορά κόντρα στη Τζένοα, θα είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι. Είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγάλα στοιχήματα που θέλει να κερδίσει φέτος ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς

Η τελευταία φορά του το έκαναν ήταν στο πρωτάθλημα της σεζόν 2013-14 όταν είχαν στον πάγκο τους τον Κλάρενς Ζέεντορφ, όταν νίκησαν κατά σειρά τις Τζένοα (2-1 εκτός έδρας στις 7 Απριλίου 2014), Κατάνια (1-0 εντός έδρας στις 13 Απριλίου) και Λιβόρνο (3-0 εντός, στις 19 Απριλίου).

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Μάριο Μπαλοτέλι θα επιβραβευτεί για την πολύ καλή του εμφάνιση κόντρα στην Ουντινέζε μεσοβδόμαδα (σκόραρε μάλιστα στο ντεμπούτο του ως βασικός) παίρνοντας θέση στο αρχικό σχήμα στο "Λουίτζι Φεράρις" αντί του Κάρλος Μπάκα.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ