ΜΙΛΑΝ

Τόρες: "Τιμή η φανέλα της Μίλαν"

Τόρες: "Τιμή η φανέλα της Μίλαν"

Ο Φερνάντο Τόρες έφτασε στο Μιλάνο για να υπογράψει στη Μίλαν και γνώρισε την αποθέωση από 200 φίλους των "ροσονέρι". Διαβάστε τις πρώτες του δηλώσεις (φωτογραφίες+video).

"Είναι τιμή και προνόμιο να φοράς αυτή τη φανέλα. Θέλω να ξαναφέρω την ομάδα στο Champions League και μακάρι να μείνω εδώ για πολλά χρόνια", τόνισε ο Ισπανός φορ κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Λινάτε, και πρόσθεσε:

"Γνωρίζω αρκετούς παίκτες παίκτες όπως ο Άλεξ, ο Εσιέν και ο Ντιέγκο Λόπεθ. Και ο Ντεμέτριο Αλμπερτίνι που είναι καλός μου φίλος μου μίλησε με καλά λόγια για τη Μίλαν.

Τόρες: "Τιμή η φανέλα της Μίλαν"

Βρέθηκα κοντά στη Μίλαν όταν ήμουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης όμως μιλάμε για πολλά χρόνια πριν, έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε. Γνωρίζω την ιστορία της Μίλαν, ποιος άλλωστε δεν την ξέρει, είναι τεράστια.

Τόρες: "Τιμή η φανέλα της Μίλαν"

Θέλω να κάνω ευτυχισμένους τους οπαδούς που με περιμένουν. Δεν έβλεπα την ώρα να ξεκινήσω τη νέα σεζόν. Έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή.

Τόρες: "Τιμή η φανέλα της Μίλαν"

Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Ιντσάγκι που γνωρίζει άριστα τη ζωή ενός επιθετικού. Θέλω να περάσω πρώτα τα ιατρικά τεστ και μετά να πάω στο Μιλανέλο για να προπονηθώ".

Όσον αφορά στο γεγονός ότι πηγαίνει στη Μίλαν χωρίς να τον συνοδεύουν πολλά γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι τα τελευταία χρόνια, δήλωσε:

Τόρες: "Τιμή η φανέλα της Μίλαν"

"Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα αλλά τώρα είμαι εδώ, έτοιμος για μία νέα περιπέτεια σε έναν σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι σημαντικός για την ομάδα.

Είναι επίσης ο τέλειος σύλλογος για να μπορέσω να επιστρέψω στην εθνική Ισπανίας".

Τόρες: "Τιμή η φανέλα της Μίλαν"

Από την πλευρά του ο Αντριάνο Γκαλιάνι, που βρέθηκε και αυτός στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί τον Τόρες, υπογράμμισε: "Ήμασταν κοντά να τον πάρουμε το 2007 αλλά τότε κόστιζε 37.000.000 ευρώ. Καταφέραμε πάντως να τον φέρουμε τώρα στην ομάδα".

Σημειώνεται πως ο Φερνάντο Τόρες θα φορέσει τη φανέλα της Μίλαν για τα επόμενα δύο χρόνια, με τους Μιλανέζους να ανακοινώνουν το βράδυ της Παρασκευής τη συμφωνία με την Τσέλσι για τον δανεισμό του.

Το πιθανότερο είναι να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μίλαν απέναντι στην Πάρμα 13 ή 14 Σεπτεμβρίου ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα αγωνιστεί πιθανότατα για πρώτη φορά στο "Σαν Σίρο" στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ