ΜΙΛΑΝ

Το "San Siro" κρίνει το μέλλον του Μιχάιλοβιτς

Το "San Siro" κρίνει το μέλλον του Μιχάιλοβιτς

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς είναι "τελειωμένος" από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι όμως έχει την ευκαιρία μέσα σε 180 λεπτά να αντιστρέψει το κλίμα και να παραμείνει στον πάγκο της Μίλαν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Μίλαν βρίσκεται ένα βήμα από το να ξαναβρεθεί στο σημείο... μηδέν, εκεί που ήταν και το περασμένο καλοκαίρι. Τα αποτελέσματα που επιθυμούσαν όλοι δεν έρχονται τόσο γρήγορα και η υπομονή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι φαίνεται πως έχει εξαντληθεί, με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς να μοιάζει καταδικασμένος να "πληρώσει το μάρμαρο".

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, το αφεντικό των "ροσονέρι" έχει πάψει να παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στον Σέρβο τεχνικό ( δεν έκρυψε άλλωστε τη δυσαρέσκειά του ακόμα και μετά τη φιλική ήττα από την Ίντερ την Τετάρτη ) και αυτός που έχει καταφέρει να τον "συγκρατήσει" από το να απολύσει τον Σέρβο είναι ο άμεσος συνεργάτης του Αντριάνο Γκαλιάνι.

Ως πότε όμως; Όχι για πολύ αν ισχύει αυτό που αποκάλυψε η "Gazzetta dello Sport" με σημερινό της δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο Μπερλουσκόνι είπε κάποια στιγμή στον Γκαλιάνι κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο περιθώριο του Trofeo Berlusconi: "Αντριάνο, πότε θα τον διώξεις;".

Το "San Siro" κρίνει το μέλλον του Μιχάιλοβιτς

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Gazzetta dello Sport" που επισημαίνει τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς

Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν πως ο 46χρονος τεχνικός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και το μόνο που μπορεί να του δώσει το "φιλί της ζωής" και να του εξασφαλίσει την παράταση της παραμονής του στον πάγκο, είναι να κάνει το "2 στα 2" μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Πρώτος αντίπαλος της Μίλαν στο πρωτάθλημα είναι η Σασουόλο για την 9η αγωνιστική (25/10) ενώ τρεις ημέρες αργότερα ανταμώνει με την Κιέβο Βερόνα, σε δύο ματς που τα δίνει αμφότερα μπροστά στο κοινό της. Και φυσικά υπό το άγρυπνο βλέμμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι...

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ