ΜΙΛΑΝ

Το μαύρο ρεκόρ της Μίλαν στο "Φράνκι"

Το μαύρο ρεκόρ της Μίλαν στο "Φράνκι"

Η Μίλαν παρουσιάστηκε αγνώριστη κόντρα στη Φιορεντίνα και έχασε με "κάτω τα χέρια", σημειώνοντας μάλιστα ένα αρνητικό ρεκόρ που δεν το είχε ούτε επί των ημερών του Φιλίπο Ιντσάγκι.

Στα φιλικά προετοιμασίας του καλοκαιριού αλλά και στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς απέναντι στην Περούτζια (3ος γύρος Coppa Italia) η Μίλαν έδωσε εξαιρετικά δείγματα γραφής και όλοι έκαναν λόγο για την τρομερή συμβολή του Σίνισα Μιχάιλοβιτς στη μεταμόρφωση της ομάδας μέσα σε μερικούς μήνες.

Και όμως: αυτή η ομάδα που "γέμισε" τόσο πολύ τον κόσμο της και δημιούργησε υψηλές προσδοκίες τον κέρασε φαρμάκι στην πρεμιέρα κόντρα στη Φιορεντίνα, με τον Μιχάιλοβιτς να κάνει μάλιστα δημόσια παράπονα για την απόδοση των παικτών της μεσαίας γραμμής (Ντε Γιονγκ, Μπερτολάτσι, Μποναβεντούρα).

Είναι μάλιστα εντυπωσιακό το γεγονός πως οι "ροσονέρι" ολοκλήρωσαν το ματς της πρεμιέρας στο "Αρτέμιο Φράνκι" δίχως να έχουν ούτε ένα σουτ προς την αντίπαλη εστία, κάτι που δεν είχε συμβεί καμία φορά πέρυσι στους "ροσονέρι" στους αγώνες πρωταθλήματος.

Το μαύρο ρεκόρ της Μίλαν στο "Φράνκι"

Επιπλέον, ο Σέρβος τεχνικός των "διαβόλων" δεν κατάφερε να σπάσει την κατάρα που τον θέλει να μη νικάει ποτέ στο πρώτο ματς πρωταθλήματος ενώ η Μίλαν γνώρισε την 5ή ήττα της στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Φιορεντίνα και μετράει μόνο 2 νίκες στα 16 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ