ΜΙΛΑΝ

Το ξεχωριστό ball-boy του Λάτσιο-Μίλαν

Το ξεχωριστό ball-boy του Λάτσιο-Μίλαν

Το ματς κόντρα στη Λάτσιο ήταν ιδιαίτερο για τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς καθώς στον αγωνιστικό χώρο του "Olimpico" βρισκόταν το ένα από τα πέντε παιδιά του, ο 13χρονος Ντούσαν, ως ένα από τα ball-boys για λογαριασμό των γηπεδούχων! Διαβάστε το story.

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με τη Μίλαν στην έδρα της Λάτσιο με 3-1 το βράδυ της Κυριακής, σε ένα ματς μάλιστα που δύσκολα θα το ξεχάσει καθώς υπήρχε μία ιδιαιτερότητα για τον 46χρονο Σέρβο τεχνικό.

Αυτή αφορούσε στο γεγονός πως μέσα στον αγωνιστικό χώρο βρισκόταν ένα από τα πέντε παιδιά του, ο 13χρονος Ντούσαν, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός μέσος στα τμήματα υποδομής της Λάτσιο (ομάδα του πατέρα του από το 1998 μέχρι το 2004), με τον πιτσιρικά να είναι ένα από τα ball-boys που είχε τοποθετήσαν οι "λατσιάλι" εντός γηπέδου για τον συγκεκριμένο αγώνα.

WCENTER 0XPLABVBDP                Serbian coach of AC Milan Sinisa Mihajlovic, with his son Dusan, before Italian Serie A soccer match, SS Lazio vs AC Milan, at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 01 November 2015.               ANSA / MAURIZIO BRAMBATTI
WCENTER 0XPLABVBDP Serbian coach of AC Milan Sinisa Mihajlovic, with his son Dusan, before Italian Serie A soccer match, SS Lazio vs AC Milan, at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 01 November 2015. ANSA / MAURIZIO BRAMBATTI MAURIZIO BRAMBATTI

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη για τον τεχνικό των "ροσονέρι" ο οποίος δεν άφησε την ιστορική στιγμή να περάσει έτσι και μόλις αντιλήφθηκε το γιο του τον φώναξε δίπλα του για να βγάλουν αγκαλιά μία αναμνηστική φωτογραφία, ενώ κατόπιν του είπε κάτι στο αυτί κάνοντάς τον να γελάσει.

Το ξεχωριστό ball-boy του Λάτσιο-Μίλαν

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς με την σύζυγό του Αριάνα και τα πέντε παιδιά τους: από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Μίροσλαβ, Βιρτζίνια, Βικτόρια, Νίκολας και Ντούσαν

Σημειώνεται πως στις εξέδρες του "Olimpico" είχαν πάρει θέση άλλα τρία παιδιά του Μιχάιλοβιτς, η 17χρονη Βιρτζίνια, ο 15χρονος Μίροσλαβ και ο 8χρονος Νίκολας ενώ δεν έκανε το ταξίδι στη Ρώμη η 18χρονη Βικτόρια, μένοντας στο Μιλάνο όπου σπουδάζει.

Το ξεχωριστό ball-boy του Λάτσιο-Μίλαν

Ο προπονητής της Μίλαν με τους τρεις γιους της οικογένειάς του

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς με τον γιο του Ντούσαν:

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ