ΜΙΛΑΝ

Το "καρφί" του Μπερλουσκόνι για τη Γιουβέντους

Il leader di FI, Silvio Berlusconi, circondato da alcuni sostenitori mentre lascia l'Hotel Palace di Bari diretto a Lecce. ANSA/LUCA TURI
Il leader di FI, Silvio Berlusconi, circondato da alcuni sostenitori mentre lascia l'Hotel Palace di Bari diretto a Lecce. ANSA/LUCA TURI ANSA

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τόνισε ότι θα επαναφέρει τη Μίλαν στο δρόμο των επιτυχιών ενώ παράλληλα υπενθύμισε το δικό του ρεκόρ στο Champions League έναντι εκείνου της Γιουβέντους.

"Θα επιστρέψουμε νικητές, θα επιστρέψουμε στην Ευρώπη. Με εμένα η Μίλαν κατέκτησε 5 Κύπελλα Πρωταθλητριών, αυτά τα χρόνια η Γιούβε από τους πέντε τελικούς που έπαιξε κέρδισε μόνο τον έναν...", τόνισε με δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν, ο οποίος πριν λίγες ημέρες συμφώνησε με τον Μπι Ταετσαουμπόλ για την παραχώρηση του 48% των μετοχών των "ροσονέρι", και συνέχισε:

"Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι η Μίλαν θα επιστρέψει μεγάλη. Είναι συχνά θέμα κύκλων αλλά το τελευταίο πρωτάθλημα ήρθε πριν από μόλις πέντε χρόνια. Η Μίλαν είναι μέρος της καρδιάς μου, θα επιστρέψω με επενδύσεις στο σύλλογο".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ