ΜΙΛΑΝ

Θετικός για την πώληση της Μίλαν ο Μαλντίνι

Θετικός για την πώληση της Μίλαν ο Μαλντίνι

Ο Πάολο Μαλντίνι τάχτηκε υπέρ της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη Μίλαν υπό τον όρο να μπουν πολλά χρήματα στην ομάδα. Σεβτσένκο: "Ελπίζω να παραμείνει στο τιμόνι ο Μπερλουσκόνι".

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Μπι Ταετσαουμπόλ προκειμένου ο Ταϊλανδός κροίσος να εξαγοράσει σημαντικό μέρος των μετοχών της Μίλαν και να γίνει αυτός το αφεντικό στους "ροσονέρι" και το γεγονός αυτό φαίνεται πως ικανοποιεί τους φίλους των "ροσονέρι" που θέλουν να δουν την ομάδα τους να ξαναβρίσκει σιγά σιγά το δρόμο των επιτυχιών.

Υπέρμαχος της νέας... εποχής στη Μίλαν τάχτηκε και η ζωντανή ιστορία του συλλόγου, Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος αναφερόμενος στα σενάρια διαδοχής του Μπερλουσκόνι (τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως στο νέο οργανόγραμμα θα έχει και εκείνος διοικητικό πόστο), είπε:

"Είναι μία καλή ιδέα να περάσει σε χέρια ξένων η Μίλαν υπό την προϋπόθεση όμως πως θα είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαλντίνι, ο οποίος ερωτηθείς για την φετινή αγωνιστική εικόνα των "ροσονέρι", αποκρίθηκε: "Δεν ξέρω τι να πω, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Είναι ειλικρινά μία αρνητική σεζόν".

Φρόντισε πάντως να κάνει μία... ντρίμπλα αναφορικά με τη δική του επιστροφή στους "ροσονέρι", λέγοντας: "Εδώ και 50 χρόνια υπάρχει ένα μέλος της οικογένειας Μαλντίνι που ανήκει στη Μίλαν. Τώρα είναι ο γιος μου Κρίστιαν και ελπίζουμε να είναι εκείνος το μέλλον..."

Για το ραντεβού κορυφής μεταξύ Μπερλουσκόνι και Ταετσαμπουόλ το περασμένο Σάββατο μίλησε και ο Αντρέι Σεβτσένκο, με τον άλλοτε "μπόμπερ" της Μίλαν να εκφράζει την επιθυμία του για παραμονή του "καβαλιέρε" στην προεδρία.

"Ελπίζω να μείνει ο πρόεδρος και να ξαναφέρει ψηλά τη Μίλαν. Είμαι οπαδός της Μίλαν, οτιδήποτε και αν συμβεί, σκέφτομαι μόνο θετικά για το σύλλογο".

Μαλντίνι και Σεβτσένκο μιλούν για την άφιξη επενδυτών στη Μίλαν:

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ