ΜΙΛΑΝ

Τέλος ο Μιχάιλοβιτς, στην θέση του ο Μπρόκι

Τέλος ο Μιχάιλοβιτς, στην θέση του ο Μπρόκι

Παρελθόν από τη Μίλαν αποτελεί ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς, ο οποίος ευχαρίστησε τους πάντες μέσω twitter για την παρουσία του στην ομάδα, με τον Κριστιάν Μπρόκι να είναι ο διάδοχός του στην τεχνική ηγεσία.

Άδοξο τέλος είχε η παρουσία του Σίνισα Μιχάιλοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν. Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας έφεραν και την απόλυση του Σέρβου προπονητή, με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να παίρνει την απόφαση να αλλάξει προπονητή, ώστε να σώσει την σεζόν και να μην χάσουν οι "ροσονέρι" την έξοδο στην Ευρώπη.

Η Μίλαν είναι πέντε ματς χωρίς νίκη, βρίσκεται στην έκτη θέση με 49 βαθμούς, απέχοντας επτά από την πέμπτη Φιορεντίνα και είναι μπροστά με έναν από την Σασουόλο που καραδοκεί. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι ενημέρωσε τον 47χρονο για την απόφαση της διοίκησης να μην συνεχίσουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

"Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Ήταν τιμή μου", έγραψε στο Twitter ο Μιχάιλοβιτς, ο οποίος είχε αναλάβει το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την σεζόν και αποχωρεί έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του φετινού Καμπιονάτο.

Ο άνθρωπος που θα τον διαδεχτεί, είναι ο Κρίστιαν Μπρόκι, με τον 40χρονο να έχει τρίωρη συνάντηση με τον Μπερλουσκόνι και τον Γκαλιάνι το βράδυ της Δευτέρας (11/4) στο σπίτι του "Καβαλιέρε" και εκεί επήλθε η μεταξύ τους συμφωνία. Ο Μπρόκι είναι προπονητής στους Νέους της Μίλαν, εκτιμήθηκε η δουλειά που κάνει και πλέον αναλαμβάνει την πρώτη ομάδα.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ