ΜΙΛΑΝ

"Τέλος" και επίσημα ο Μιχάιλοβιτς

MILAN, ITALY - OCTOBER 19:  Head coach of Milan Christian Brocchi looks on during the juvenile match between AC Milan and FC Internazionale on October 19, 2014 in Milan, Italy.  (Photo by Dino Panato - Inter/Getty Images)
MILAN, ITALY - OCTOBER 19: Head coach of Milan Christian Brocchi looks on during the juvenile match between AC Milan and FC Internazionale on October 19, 2014 in Milan, Italy. (Photo by Dino Panato - Inter/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς αποτελεί οριστικά παρελθόν από τη Μίλαν, με τους "ροσονέρι" να ανακοινώνουν επίσημα την λύση της συνεργασίας με τον Σέρβο τεχνικό και την συμφωνία με τον Κρίστιαν Μπρόκι.

Η εποχή Σίνισα Μιχάιλοβιτς στη Μίλαν έληξε οριστικά την Τρίτη (12/4) στις 10:54 ώρα Ιταλίας. Οι "ροσονέρι" εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησαν αυτό που είχε διαρρεύσει μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ότι δηλαδή χωρίζουν οι δρόμοι τους με τον 46χρονο Σέρβο τεχνικό και δίνουν τα κλειδιά των αποδυτηρίων στον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας Νέων του συλλόγου, Κρίστιαν Μπρόκι.

"Τέλος" και επίσημα ο Μιχάιλοβιτς

"Η Μίλαν ανακοινώνει την απόλυση του κυρίου Σίνισα Μιχάιλοβιτς από τη θέση του προπονητή. Στον κύριο Μιχάιλοβιτς στέλνουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες για τη δουλειά του όλο αυτό το διάστημα που την εκτέλεσε με αφοσίωση.

Καθήκοντα προπονητή στην πρώτη ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν θα αναλάβει ο Κρίστιαν Μπρόκι, στον οποίο η Μίλαν στέλνει τις πιο θερμές ευχές της για καλή δουλειά", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Όσον αφορά στον νέο τεχνικό της ομάδας, καλείται να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις έξι αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε της φετινής Serie A ενώ ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Coppa Italia στον τελικό απέναντι στην Γιουβέντους.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Μπρόκι θα προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες της Μίλαν ενώ η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει την Τετάρτη στις 14:00 (τοπική ώρα).

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ