ΜΙΛΑΝ

Τελευταία ευκαιρία για Μοντέλα, προ των πυλών ο Γκατούζο στη Μίλαν

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / ÌÏÍÔÅËÁ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / ÌÏÍÔÅËÁ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος κόντρα στη Σασουόλο, ο Βιντσέντζο Μοντέλα θα αποτελέσει παρελθόν απ' τη Μίλαν, με τον Τζενάρο Γκατούζο να φαντάζει το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η αναμέτρηση μεταξύ της Σασουόλο και της Μίλαν για τη 12η αγωνιστική της Serie Α έχει τον χαρακτήρα του "do or die" παιχνιδιού για τον Βιντσέντζο Μοντέλα. Σύμφωνα με την " Gazzetta dello Sport", ο Ιταλός τεχνικός έχει μία τελευταία ευκαιρία να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται στον πάγκο των "ροσονέρι" τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αφού σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν.

Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως οι διοικούντες τη Μίλαν είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι απ' την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα το ματς κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο οποίο οι "ροσονέρι" ήταν τραγικοί. Παρότι υπήρχε διάθεση να στηριχθεί ο Μοντέλα, οι κάκιστες εμφανίσεις σε συνδυασμό με το αρνητικό κλίμα στα αποδυτήρια, έχουν βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας.

Μάλιστα, έχει βρεθεί κι ο διάδοχος του "αεροπλανίνο" στο πρόσωπο του Τζενάρο Γκατούζο. Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ και νυν της primavera της Μίλαν θεωρείται ιδανικός για να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες, αφού έχει περάσει μία... ολόκληρη ζωή στα αποδυτήρια των "ροσονέρι" και γνωρίζει καλύτερα απ' τον καθένα την ιδιοσυγκρασία της ομάδας.

Βέβαια, η επιλογή του Γκατούζο θα είναι προσωρινή και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι, αφού οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να πάνε σε μία πιο δοκιμασμένη λύση, με τους Πάουλο Σόουζα και Κάρλο Αντσελότι να είναι μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί και παίζουν δυνατά.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Τελευταία ευκαιρία για Μοντέλα, προ των πυλών ο Γκατούζο στη Μίλαν

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ